Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » (3 éves kapocsolat) Szakította...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(3 éves kapocsolat) Szakítottam a barátnőmmel fél éve, mert nem voltam szerelmes. Valószínű azért, mert olyan hülye vagyok, hogy azokra bukom, akik leszarnak, és azokat lexarom, akik túl sokat foglalkoznak velem. ?

Figyelt kérdés

De mostanában barátként újra talizgattunk és már 3-szor lefeküdtem vele és hihetetlen jó volt, sokkal jobb, mint régen és ő is megváltozott, pont olyanra, amiket én szeretek egy lányban (vidámabb, nyitottabb, szexibb :D)

Fantáziálgatok is róla, ha egyedül vagyok...

A kérdés: Volt már olyan, akik újrakezdték és működött?

(30 közeli Férfi)

2015. jan. 21. 10:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Helyes!
2015. febr. 24. 14:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Én nem kezdenék veled!

És, szét aláztad már azóta? :(

2015. márc. 1. 20:56
 13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: Már úgyis foglalt vagyok. És nem aláztam szét, inkább jobban becsülöm, mint előtte.
2015. márc. 2. 12:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Gratulálok :) Becsüljétek meg egymást és sok sikert az életben :)

(3. és 7.)

2015. márc. 2. 13:24
 15/15 anonim ***** válasza:
# 12 Mivel rúgta el ennyire a focit a kérdező? Szakított valakivel, ez nem bűntény.. A lány meg magától ment vissza, ő is akarta. Hol itt az alázás? Nem is értem hogy ezt honnan szedted.
2015. márc. 2. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!