Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(3 éves kapocsolat) Szakítottam a barátnőmmel fél éve, mert nem voltam szerelmes. Valószínű azért, mert olyan hülye vagyok, hogy azokra bukom, akik leszarnak, és azokat lexarom, akik túl sokat foglalkoznak velem. ?
Figyelt kérdés
De mostanában barátként újra talizgattunk és már 3-szor lefeküdtem vele és hihetetlen jó volt, sokkal jobb, mint régen és ő is megváltozott, pont olyanra, amiket én szeretek egy lányban (vidámabb, nyitottabb, szexibb :D)
Fantáziálgatok is róla, ha egyedül vagyok...
A kérdés: Volt már olyan, akik újrakezdték és működött?
(30 közeli Férfi)
2015. jan. 21. 10:16
12/15 anonim válasza:
Én nem kezdenék veled!
És, szét aláztad már azóta? :(
13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: Már úgyis foglalt vagyok. És nem aláztam szét, inkább jobban becsülöm, mint előtte.
2015. márc. 2. 12:57
14/15 anonim válasza:
Gratulálok :) Becsüljétek meg egymást és sok sikert az életben :)
(3. és 7.)
15/15 anonim válasza:
# 12 Mivel rúgta el ennyire a focit a kérdező? Szakított valakivel, ez nem bűntény.. A lány meg magától ment vissza, ő is akarta. Hol itt az alázás? Nem is értem hogy ezt honnan szedted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!