Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek ilyen? Mi volt az oka?
Megismerkedsz valakivel, összejöttök, minden tökéletesnek tűnik, azt hiszed vele akarod leélni az életedet. Aztán tesz vagy mond valamit, amitől eltűnnek a rózsaszín felhők, és hirtelen rájössz, hogy mégsem ő az. Tiszta fejjel nézve, átgondolva már nem tudod, hogy mi volt az ami miatt együtt voltatok, nem is érted hogyan állhattál össze egy ilyennel...
Voltatok már ilyen helyzetben? Mi miatt romlottak el a dolgok?
Ez így szokott lenni, amikor valaki szerelmes akkor elvakítja a rózsaszín köd, tökéletesnek látja, semmi hibája, Ő az igazi, stb! Aztán mikor elmúlik akkor már máshogy látja. Meg amikor jönnek a konfliktusok akkor az, hogy biztos nem ő az igazi, mert ha az igazi lenne akkor mindig minden tökéletes lenne. Na ez nagy hülyeség!
21/L
Ez mindig így volt,hiszen mikor ismerkedsz valakivel akkor a jó oldaladat mutatod neki ő is a szépet meg a jót teszi le magáról eléd aztán a későbbiekben,mikor kezd megnyílni és megmutatni ki is ő valójában,akkor rájövünk,hogy nem is olyan felhőtlen a másik fél.
Ezért szokták azt mondani,hogy mindig add önmagad és akkor nem buksz bele semmibe sem ...
nekemis szokott ilyen lenni a baratommal
mert oszinten olyannal vagyok egyutt akinek a szemelyiseget nem birom, de egyebkent pont ezert is szeretem . de lehet ebbol meg lehet jo . nekem mindig sikerul ujra visszakerulni a felhokbe, csak a felhok egyre kissebbek mar:')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!