Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ez volt a jó döntés?
A barátommal 2 hónapig "voltunk együtt". Azért ilyen idézőjeles az egész, mert távkapcsolat volt, de nem hatalmas nagy távolságról van szó (100 km) és 20+ évesek vagyunk mindketten. A 2 hónap alatt kétszer találkoztunk, mert én akárhány alkalmat hoztam fel a találkozásra, neki mindig közbejött valami és semmi más megoldást nem mondott helyette. Ezt untam meg, hogy mindig csak ígérget és mond dolgokat, de semmi tett nincsen.
A másik, amit nem értek, hogy tényleg nem ilyen csajozós típus, én voltam az első barátnője és az első lány, akivel lefeküdt és még így sem akart velem eléggé találkozni, mindig volt valami kifogás... Most persze elég rossz érzés, de jogos volt a szakítás szerintetek is, igaz?
Teljes mértékben helyes döntés volt ez a részedről.
Egy normális ember így nem folytat egy kapcsolatot.
Kicsit furcsának találom, hogy kettő találkozó alatt már volt szex is, de mindegy.
Nem kell csajozósnak lennie, hogy az első alkalom után elinduljon vele a ló.
Most, hogy megérezte ennek ízét, közelebbi puncikat keres.
Bocsi, hogy ezt írtam, de ez a legvalószínűbb.
Az is lehet, hogy nagyon nyomultál és ez nem tetszett neki.
Sok dolog van amit mi nem tudok, hogy mi történt 2 hónap alatt ami miatt így döntött.
Lehet, hogy nem vagy az esete és csak játszott veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!