Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok a helyemben?
Véleményekre lennék kíváncsi.
A barátnőmmel együtt vagyunk egy ideje és többször volt már olyan, hogy össze vesztünk, szakítottunk és kibékültünk. Ezek a szakítások inkább az ő bizonytalanságából adódtak. Legutóbbi ilyen dolog után kb. 1 hónapja ő azt mondta nem érdemes folytatni, lezártam magamban a dolgot, de kb. 2 nap elteltével elkezdett keresni. Nem kért bocsánatot, csak írt, kérdezősködött. Azóta is ír és most már mindenre esküszik, hogy szeret és most már biztos mindenben, de úgy érzem már elmúlt a vonzódás irányába. Azt tudni kell, hogy van egy közös gyerek is. Érdemes lenne ismét megpróbálni, hátha vissza tér a vonzódás vagy így fölösleges? Nem tudok dönteni amiben a gyereknek nagy szerepe van.
1.lényegében a gyerek után kezdődtek a problémák, soha ne mond, hogy soha..
2.nem azt írtam h veszekedünk és öljük egymást, csendben lezajlottak ezek a dolgok..
A kérdés az érzések visszatérésével kapcsolatos lett volna, vélemények, tapasztalatok, érdemes úgy együtt élni, visszatér, nem? Én annak örülnék ha vissza térne végülis de ez nem biztos, hogy olyan egyszerű.. ha egyszer már nincs. Ez alapján amit leírtam nehéz válaszolni tudom, de nekem se egyszerű eldönteni. Elsőnek kösz a tippet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!