Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitől van vagy miért lehet? /F
Figyelt kérdés
a napokban megint elkezdtem az exemről álmodni hogy találkozok vele és eltöltök vele jó pár napot.. de én már őt el akarom teljesen felejteni mert ő dobott,letett rólam és gyűlölöm őt(valahol nagyon mélyen legbelül talán még szeretem)..de akkor miért álmodok még is vele? (ennek már 2 hónapja hogy szakított) Persze közben keresek mást meg intézkedésben van de mégis miért? annyira fáj amikor egyedül vagyok mikor fogom már őt elfelejteni? nem akarok már tőle semmit egyáltalán feladtam őt teljesen a küzdést mert nem érdemes egy olyan után futni aki nem akar neked megállni..ti hogyan tettétek túl magatokat az első szerelmen/szakításon? ti is álmodtatok utána vele? /F2014. nov. 3. 00:04
1/2 anonim válasza:
Nyugi! :)
1 évet voltam együtt az exemmel.. Első komoly kapcsolatom volt. Több mint fél éve nem vagyunk már együtt... Mindent megtettem érte, szerettem és még is eldobott magától. :)
Gáz vagy nem gáz én is szoktam még néha vele álmodni, de az álmaim egyre inkább alkalmazkodnak a valósághoz... szeretetet érzek , de ugyanakkor csalódottságot... és ez az álmaimban is előjön... Például olyat álmodtam, hogy odaült mellém a padra. Rámosolyogtam... mondta, hogy ne haragudjak... hibát követett el... Erre pedig csak annyit feleltem: "Légy boldog" és elsétáltam...
Nyugi később enyhülni fog. :)
Azóta se találtam barátnőt még az eddigiekben de folyamatban van. Nem kell kapkodni, hagyj időt magadnak. :)
19/f
2/2 A kérdező kommentje:
De én nem tudnék neki ilyet mondani... :/ hogy "Légy boldog" mert azt szerettem volna hogy velem legyen az és ne mással...
2014. nov. 3. 05:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!