Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fiúk ti szakítanátok ezért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti szakítanátok ezért a barátnőtökkel? Emiatt tényleg könnyűvérűnek tekinthető egy nő?

Figyelt kérdés

Fél évet voltunk együtt barátommal távkapcsolatban. Nagyon sokszor voltak hangulatingadozásai, egyik nap szeretett, minden rendben volt, a másik nap meg mintha együtt se lennénk. A legutóbbi ilyennél próbáltam vele megbeszélni miért ilyen, azt felelte azért, mert nem tud bennem megbízni. Nagyon sok fiúbarátom van ugyanis, akikkel majdnem napi szinten eljárok bulizgatni, vagy csak beülni valahova beszélgetni, a lényeg, hogy sokat találkozunk. De ennél több nem történik, és mindig el is mesélem barátomnak, hogy mi volt, még azt is, ha valamelyik haverom próbálkozni akart volna. Úgy gondolom, mivel nem tud bennem megbízni, nincs értelme a kapcsolatnak, ezért szakítottam vele, de ő nem reagált semmit, csak végighallgatott és beletörődött.

Ti is lemondanátok emiatt a barátnőtökről? Megtehettem volna, hogy eltitkolom az egészet, de pont azért meséltem el mindig mindent, hogy lássa, hogy őszinte vagyok és eszemben sincs megcsalni, hiába próbálkoznak. Tényleg könnyűvérűnek számít egy nő, ha sok fiúbarátja van, akikkel gyakran eljárkál, még így is, ha semmi olyan nincs köztük, mert a nő nem hagyja?

2014. okt. 3. 11:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálunk fordított volt a helyzet, én vagyok a lány és az exbarátomnak van sok csaj barátja. Pont pár napja szakítottam vele, mert már olyan szinten bizalmatlan lettem és a maradék önbizalmam is eltűnt. Fél évig voltunk együtt, de ez idő alatt rengeteget stresszeltem emiatt. Nekem ez nem érte meg, így inkább véget vetettem neki.
2014. okt. 3. 13:35
 12/13 anonim ***** válasza:
63%
Nekem azért ez furcsa, mármint a hogy, nyíltan nyomulnak rád tudva, hogy párod van te meg ugyanúgy eljárkálsz velük. Valahogy ezt nem érzem tisztának. Élvezed a figyelmüket vagy nem mondasz elég határozottan nem-et? Amúgy az 1-es kb jól leírta.
2014. okt. 3. 15:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van...a kérdező nem mondd határozott NEM-et a próbálkozóknak. Nem is értem miért szavaztátok le.
2015. júl. 28. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!