Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehez a szakításhoz? Ti mit tennétek ezek után?
Barátnőmmel 7 évig voltunk edjütt,megcsalt egyszer megbocsájtottam úgy voltam vele adok még 1 eséjt.
Rá fél évre úgy hogy tök jól elvoltunk nem is vettem rajta észre semmit próbált változtatni a dolgokon,
így szeretlek úgyszeretlek vette az ajándékokat,szerelmes idézetes táblát stb.
elmentünk bulizni,én tesóm szülinapjára ő barátnője szülinapjára nem is volt gond telón beszéltünk de kb
60 km re voltunk egymástól,még a telefonba is szeret mondogatta.Aztán kiderül másnap a buli után hogy már hetek óta
flörtöl a kolégájával.Nyilván rögtön szakítottam rá két hétre már facebookon kint van hogy kapcsolatban van vele.
Nekem meg ír másnap egy sms-t mikor kidobtam hogy már rég el kellett volna mondania.7 év után ennyi egy sms.
Előtte meg úgy viselkedett hónapokig meg még utolsó percekbe is a buli estéjén mikor mással volt mint akinek én vok a nagy ő.
Szerintetek milyen ember az ilyen.Mért nem mondta meg 7 év után hogy figyelj nem működik blabla megtetszett más stb.Én azért eléggé kibuktam ezen.
Hogy hogy tudta ennyire megjátszani a szépet meg a jó aztán meg ez van.Eléggé megalázott.Szerintetek mit tegyek?Nekem rossz hogy ő 7 év után mindjárt mással van én meg itt maradtam egyedül.
Ha már nem szeretett mért nem mondta meg hogy tudott még hónapokig úgy velem lenni hogy tényleg nem vettem észre hogy nem szeretne.
Most meg mindjárt mással boldog.
Lehet nem akart megbántani
Nem akart egyedül lenni
Meg sok más oka lehet, erre csak ő tudna neked válaszolni.
De annyi lehetett volna benne ennyi év után,hogy őszinte veled. De nem mert az lenni.
Azért nagyon sajnálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!