Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a szakítás miatt nem tudok aludni?
Figyelt kérdés
2014. szept. 3. 20:48
1/8 anonim válasza:
Eleinte én se tudtam. Volt, hogy álomba sírtam magam és elfáradtam. Ha nagyon nem megy esetleg altató, de óvatosan nehogy túl adagold magad.
2/8 anonim válasza:
sírd ki magad kellően az kicsit elálmosít, vagy nézz valami vicces sorozatot :) nekem ez mindig segített
3/8 anonim válasza:
Ismerős... napokig 2-3 órákra szenderültem csak el...
Nagy sablon, de nálam bevált: idővel jobb lesz. Egyszercsak annyira kipurcan a szervezeted, hogy önkéntelenül elkezdesz rendesen aludni.
Kitartás!
5/8 anonim válasza:
Fáradsz le magad, pl. sétálj nagyokat, sportolj, esetleg barátaiddal legyél, így talán elfáradsz annyira, és még ki is kapcsolsz, hogy tudsz aludni is rendesen. A gyógysz@rt nem ajánlom az sosem jó megoldás erre, meg nem is természetes, ez nem betegség és tudod is az okát. Itt még a tüneti kezelés sem használ (ami egyébként sem), vis a kiváltó ok, az hogy megvisel a helyzet, ami nem is csoda, és ezt fel kell dolgoznod, de jobb, ha inkább lekötöd a figyelmed és az idő is segít így tán még gyorsabban fog menni.
7/8 anonim válasza:
Nekem fordítva volt. Napi 18-19 óra alvás. Olyan időszakban, amikor megtehettem.
Egyik lány sem megbízható ezt meg kell tanulnod!
8/8 anonim válasza:
Én se tudok, max. akkor alszom el, ha már teljesen ki van a szervezetem, ergo nem is elalszom, hanem elájulok. Emellett enni is csak akkor eszem, ha már szédülök az éhségtől..Nem tudom, mit lehetne ellene tenni, mert ez nálam már 2 hete fennáll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!