Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az ex csajommal?
Írt nekem születésnapomkor (nem facen, hanem SMS-ben)és abból lejött, hogy rendszeresen nézi a face oldalam. És az SMS normális hangvételű volt "Szia kedves -azénnevem- nagyon boldog szülinapot kívánok Neked, és jó bulit holnapra!"
Azért megdobbant a szívem... Fél éve történt a szakítás, de még nem tudtam túl tenni magam. Első, igazán nagy szerelem volt. És igaz, hogy nagyon megbántott a szakításnál, de majdnem 1 évet együtt voltunk, és sok szép emlék van arról az időről. Szerintetek próbálkozni akar? Mert írhatott volna facen annyit, hogy "boldogot".
Trollok kíméljenek!
Szerintem csak kedves akart lenni. Ne gondolj többet bele egy sms-be,mint ami...
Max. próbálkozhatsz beszélgetést kezdeményezni,hogy mi a helyzet vele,ilyesmi,de ha távolságtartó,akkor vedd a lapot,és ne erőltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!