Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 10 perce derült ki szamomra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 perce derült ki szamomra, hogy a parom erotikus masszazsra jelentkezett be. Ő nem tudja, hogy ez kiderült. Lent részletesebben, mit tegyek?

Figyelt kérdés

En 33N, párom 40F. Régóta vannak gondjaink, ez leegyszerűsítve: neki nincs jo munkahelye, nem érzi stabilnak az anyagi helyzetét. Én jobban keresek, egy ideje sokat vitázunk a házasság-gyerek kérdésen. Én terveztem volna a közös jövőt, ő most nem, majd ha...kifogások. 3 éve vagyunk egyutt, egy éve megkérte a kezem. Volt mar korábban is félreérthető dolog, sajnos nem is egy...de kimagyarázta. Szerettem, hinni akartam neki.

Szex? Én igénylem, ő sokszor nem. Most mar tudom, miert. :(((

Ferfiak!!! El kell ezt tűrnöm? Mind ilyenek vagytok...? Ha egyébként rendezhető lenne az életünk, ne dobjam ki, mert ugyanezt mas ferfi is megteszi? A parom mindenki szerint rajong értem, en is ezt erzem. Ha látnátok, milyen vagyok..sok munkám van benne, es jók az adottsagaim, feltűnően szep, csinos nő vagyok. Nem ezert csal meg...es tudja, mennyire szeretem. Fáj, hogy becsapott. Mivel szeretem, csak azt kérdezem: erdemes-e ezt eltűrni, vagy bízhatok benne, hogy találok hűséges férfit? Nem vagyok összeszedett, elnézést, most azért írok ide, hogy ne pofozzam fel, es dobjam ki azonnal, hogy holnapra lehiggadjak, es úgy döntsek.

2014. aug. 4. 23:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

Hajjaj...

Mint te is írtad, ez már csak egy hosszúrávú "tünet", hogy ő ilyesmire jelentkezett, igazából ez csak nagyon a felszín.

A probléma az, hogy a kapcsolatotok valójában egy elég felszínes és nem túl harmonikus (de finoman fogalmaztam) kapcsolat.

Ahogy látható, számára probléma elviselni, hogy nem ő a legfőbb kereső, és láthatóan a munkahelyi problémáit is a kapcsolatotok bánja. (Ami azért nem szabadna, hogy így legyen.)

Egyébként meg az általánosításokról annyit, hogy én meg finoman megkérdezem: vajon minden nő egy hisztis p*tsa? (Nem, tudom, hogy nem, de valamivel replikáznom kellett a primitív és provokatív általánosításodra. Fájt volna enélkül kiírni a kérdést? Azért, mert te egy balféket fogtál ki, és/vagy mert te nem vagy elég ahhoz, hogy vele értelmes kapcsolatot kialakíts, még nem más férfiakban kell keresni a hibát.)

Tudod, ha te a kapcsolatotok helyrehozásán dolgoznál, akkor most nem azon fantáziálnál, és főleg nem attól tennéd a jövőtöket függővé, hogy más mit tenne, más pasi milyen lenne.

Igen, persze, tudjuk, vadítóan szexi vagy, baromi jó nő, és legfőképp szerény, csak épp 10 perc után már azon agyalsz, hogy hogyan rohanj másik f**sz után.

Persze, te tudod, a te életed, de a "szeretem" kijelentésedet nemes egyszerűséggel nem hiszem el.

Hogy hogy dönts? A te életed... de ha amellett döntesz, hogy megpróbálod megmenteni ezt a kapcsolatot, akkor az nagyon nagy munka lesz mindkettőtök részéről. Mert a személyiséged alapján - ami az írásodból lejött - hiba lenne csak őt okolni azért, hogy idáig süllyedt ez a "kapcsolat".

2014. aug. 5. 01:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Mindenki válaszát köszönöm. Kedves utolsó: nem 10 perce angyalok azon, hogy tovabblepek, hanem masfel éve, ez mar csak az utolsó csepp. Felelem van bennem, hogy ha ôt ennyire félreismerem, akkor talan másnál sem veszem eszre. Tök mindegy milyen vagyok, a hűség láthatóan nem ezen múlik. Mindenkinek jobbakat kívánok!
2014. aug. 5. 10:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Egy dolog fontos,az hogy egyikötök sem fiatal! Ha gyereket szeretnél neked ez a faszi eléggé el van késve mert erre is figyuszoljâl hogy ha még mindig vacilál akkor meddig akar vágni? Amikor 45 éves lessz akkor meg te is 5 évvel leszel idösebb tehát ha eddig nem akart gyereket akkor ezek után is kifogásokkal fogja magát közben bástyázni! Ne fecséreld az idösebb ereer föleg ha ilyen, lépj tovább, mert ilyen van sok akkor egerësszél tovább majd lessz aki alkalmasint lessz és megfelelö lessz neked. Sok sikert. 58 F
2014. aug. 6. 06:55
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, 13-as, az élettapasztalatod alapján biztos vagyok benne, hogy már jobban látod a dolgokat, mint pl. én.
2014. aug. 6. 10:51
 15/18 anonim ***** válasza:
A lesz-ből pedig sohasem lesz "lessz", akárhogy is ragozod 13-as.
2014. aug. 9. 17:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem akarásnak nyögés a vége, de legyünk mindig pozitivak! Legalább a lehetöséget adjust meg hogy mièrt ne jönne be!
2014. aug. 9. 20:01
 17/18 anonim válasza:

Tapasztalatból tudom, hogy a férfiak válsághelyzetben mennek el erotikus masszázsra. Mondjuk, ha az én párom menne, nem izgatnám magam, inkább beszélgetnék vele, hogy megnyiljon, és el merje mondani, mi hiányzik, mi zavarja stb. Nehéz menet az ilyen, de megéri!

Sajnos a férfiak többsége azt mondja, nem lehet a párjával megbeszélni dolgokat, a kapcsolat nem működik rendesen és azért választják ezt a "pótcselekvést". Valahol ki akarnak kapcsolni, nyugalmat, egy-egy finom érintés megélését keresik.

Egy erotikus masszázsból nem kell nagy ügyet csinálni, az nem szex!

Egyébként nem értem alapjáraton a nők reakcióit, ha a párjuk lányhoz megy! Nem szeretőt tart, hanem fizet egy órát egy kis diszkrét kalandért! A pasiknak kell a változatosság és a vadász ösztöneiket nem tudják kiölni :-D Egy szolgáltatás igénybe vétele még mindig tisztességesebb, mint mondjuk a szomszéd nővel összefeküdni :-P :-D

2014. okt. 3. 00:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Kicsit próbálj meg lazítani a tempón, a férfiak bepánikolnak ha összecsapnak a dolgok a fejük felett, egyik fele ilyenkor a kocsmába a megy, a másik fele meg masszíroztatni.

De persze, ha szerinted ez nem fér bele a te értékrendedbe, akkor rakd ki, mert úgyse fogsz benne többet megbízni

2014. okt. 17. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!