Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom elakar menni a Szigetre, pedig mondtam neki, h ne menjen. Szakitsak?
Figyelt kérdés
Elakar menni egy napra, en mondtam neki,h nelkulem ne menjen. O erre azt mondta,h a baratnoivel megy szoval en is a haverjaimmal menjek hamenni akarok. Tehat o mar el is dontotte,h megy. Nelkulem. Szerintetek szakitsak?
24/F 23/L
2014. júl. 29. 15:55
11/16 anonim válasza:
Jajj de gyerekes vagy :D
Úristen, nélküled is van élete, mi lesz így veled?
Én is megyek, egész végig ott leszek. Ha a barátomnak egyáltalán eszébe jutott volna rinyálni emiatt, már nem lenne a barátom.
12/16 anonim válasza:
Nem tiltotta meg, hogy vele menj, csak figyelmeztetett, hogy te se menj egyedül. Azt nincs jogon megtiltani, hogy egyáltalán elmenjen, nem a kutyád.
13/16 anonim válasza:
Miért ne mehetne nélküled? Tudd van az a dolog hogy bizalom...
14/16 anonim válasza:
verd is meg szakítás után...pofát.lan ri.banc :-| szigeten meg egy sört is igyál meg utána(nem citromossat) XD elég okos lehetsz hahaha :P
15/16 anonim válasza:
Nehogy szakíts vele!
Hadd érezze jól magát.
Ha igazán szeret akkor semmi olyat nem fog csinálni, ami neked rosszul eshet. Már pedig úgy gondolom, hogy szívből szeret.
Bízz meg benne. (De ahogy én látom te nem bízol a barátnődben, ami nem jó.)
16/16 anonim válasza:
Mi az, hogy mondtad neki, hogy ne menjen? Fejre is áll, ha azt mondod neki? Haver, valljuk be, nem sok hosszú kapcsolatod volt eddig, igaz? És nem is értem, miért ne mehetne. Alapvetően érdekes elképzelésed van a fesztiválról. Nem mondom, hogy ott mindenki szent életű, de ha te a saját barátnődet alapvetően megbízhatónak gondolod, akkor nyilván az ott is. Vagy gondolod, hogy belép a fesztivál területére, megcsapja a hely szelleme, megbűvölődik, és hirtelen megbízhatatlanná válik? Nem állítom, hogy nincsenek furcsa alakok fesztiválokon, de azok valószínűleg fesztiválon kívül is bizonyos szemlélettel rendelkeznek. Gondolod, hogy hirtelen csalfává válik? És emiatt maximum veszekedni lehet, de szakítani egyszerűen felesleges és értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!