Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok miért van az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Granitis kérdése:

Lányok miért van az hogy eddig az összes barátnőm elhagyott?

Figyelt kérdés

Nos az történik hogy nem értem hogy a barátnőim miért dobnak kb 1-3 hónap után pedig kedves vagyok barátságos és még soha sem csaltam meg senkit ők pedig dobnak és odaállnak az első bunkó baromhoz... Miért lehet ez? A válaszolók tudnának életkort is írni hogy lássam hogy melyik generáció hogy gondolkodik...

A válaszokat előre is köszi (24 éves vagyok)

2014. júl. 24. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet túlzásba viszed a kedvességet.
2014. júl. 24. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:
69%

A nők a leghazugabb élőlények kategóriájába tartoznak, ami kialakult az evolúció alatt... :-) ...szinte semmi sem igaz, amit mondanak, plussz ehhez még az is hozzájön, hogy mindent állítólag érzelemből csinálnak... :-)

Szóval azonkívül, hogy semmi érzelem nincs bennük, tulajdonképpen nem kedvességre vágynak valójában, hanem arra, hogy valaki jól megqrja őket... :-)

A kedves, rendes férfiak azért nem kellenek nekik, mert azokra nem tudják ráfogni, hogy csak a szex kell nekik és csak a farkuk után mennek... :-)

...továbbá egy hazug, szexmániás, perverz férfit mindig könnyebben el tudnak hagyni, mert könnyebb ráfogni, hogy bunkó állat... :-)

2014. júl. 24. 15:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Tehát logikátlan ez az egész... Van aki hisztizik hogy nincs már egy kedves férfi sem mások meg csak a szex után mennek...
2014. júl. 24. 16:18
 4/4 anonim ***** válasza:
#2: Ez az, igen. :D Szívemből szóltál, zöld kezecske. :D
2014. júl. 24. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!