Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért van az hogy eddig az összes barátnőm elhagyott?
Nos az történik hogy nem értem hogy a barátnőim miért dobnak kb 1-3 hónap után pedig kedves vagyok barátságos és még soha sem csaltam meg senkit ők pedig dobnak és odaállnak az első bunkó baromhoz... Miért lehet ez? A válaszolók tudnának életkort is írni hogy lássam hogy melyik generáció hogy gondolkodik...
A válaszokat előre is köszi (24 éves vagyok)
A nők a leghazugabb élőlények kategóriájába tartoznak, ami kialakult az evolúció alatt... :-) ...szinte semmi sem igaz, amit mondanak, plussz ehhez még az is hozzájön, hogy mindent állítólag érzelemből csinálnak... :-)
Szóval azonkívül, hogy semmi érzelem nincs bennük, tulajdonképpen nem kedvességre vágynak valójában, hanem arra, hogy valaki jól megqrja őket... :-)
A kedves, rendes férfiak azért nem kellenek nekik, mert azokra nem tudják ráfogni, hogy csak a szex kell nekik és csak a farkuk után mennek... :-)
...továbbá egy hazug, szexmániás, perverz férfit mindig könnyebben el tudnak hagyni, mert könnyebb ráfogni, hogy bunkó állat... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!