Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért szerettem ki belőle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szerettem ki belőle ilyen hamar? Hogy mondjam ezt el neki? 17/L

Figyelt kérdés

Elkezdtem ismerkedni egy sráccal (szintén 17). Először csak suliba szimpatikusnak tűnt, aztán bejelöltem facebookon, ő pedig pár nap múlva rám írt. Onnantól kezdve totál bele voltam zúgva, már suliba is beszélgettünk szünetekbe. Aztán vége lett a sulinak elkezdődött a nyári szünet. Egyszer találkoztunk/randiztunk aztán este beszélgettünk fb-n és kapcsolat felkérőt küldött. Én elfogadtam, tehát onnantól kezdve jártunk, de a randin arcra puszin kívül semmi nem történt. (ez volt júni.18)

pár napja találkoztunk megint, de egyszerűen annyira beszari a srác, hogy az hihetetlen. Semmi nem történt. Amikor puszit akartam neki adni félre fordította a fejét és az arcára ment, de fb-n meg annyira nyáladzik, hogy nem lehet vele normálisan beszélgetni, mert minden mondatában csak az szerepel, hogy nem tud nélkülem élni, annyira szeret, imád stb. Én pedig egyre jobban úgy érzem, hogy nem ő az igazi. Sőt szinte semmit nem is érzek iránta, szerintem csak egy fellángolás volt.:( nem szeretném hülyíteni, mert amúgy nagyon rendes, de ezt annyira ciki neki megfogalmazni, hogy mi van. Hisz még 2 hét sem telt el.:/ Többen mondták, hogy majd később megszeretem, de én ott tartok, hogy nincs kedvem vele találkozni. :(

Mit tegyek? Mindenképpen szakítsak?

2014. jún. 29. 21:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát.... tudom, hogy szemét vagyok, de ha a srác úgy kért fel téged kapcsolatra, hogy facebook értesítőt küldött, így is vetnék véget a kapcsolatnak. A facebook chaten.

Nem azt mondom, hogy töröld a kapcsolatot, előtte azért beszéld meg vele, ne érje váratlanul a dolog. Mondd meg neki, hogy ,,szeretnék veled beszélni" (ebből már tudni szokás, hogy nem lesz jó beszélgetés), aztán írd meg neki, hogy szereted, de sajnos nem eléggé ahhoz, hogy vele maradj.

2014. jún. 29. 21:23
 12/16 A kérdező kommentje:
rendben, nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2014. jún. 29. 21:24
 13/16 anonim ***** válasza:

Na ezen a "kapcsolat felkérőn" fennakadt a szemem. Igaz, nekem nincs facebook-om, lehet ha lenne, akkor nem lepne meg ennyire, hogy manapság ez így megy...

ha nem megy, nem kell erőltetni és kész. 17 éves vagy, persze hogy kipróbálsz ezt-azt, nem kell rögtön ásó-kapa-nagyharangot kívánni.

Valaki írta előttem, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten, azaz, ha személyesen nem megy (neki nem ment a kezdés), akkor te is írd meg neki hogy mégsem úgy érzel iránta ahogy gondoltad, és nem akarsz a barátnője lenni.

2014. jún. 30. 00:32
 14/16 A kérdező kommentje:
köszi szépen, mindenkinek ment a zöld.
2014. jún. 30. 18:49
 15/16 mi a fene ***** válasza:
Mondd neki, hogy egy kicsit szünteljünk, mondjuk elutazol pár hétre, net se lesz, és meglátod hiányozni fog-e ? Ha nem keresitek egymást utána, hagyd a fenébe ! Hver volt kész !
2014. júl. 15. 21:02
 16/16 A kérdező kommentje:
Már szakítottunk, köszi.:)
2014. júl. 21. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!