Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérem valaki adjon tanácsot? .
Egy hete még ugy voltam megleckéztetem a barátom,mivel nagyon sokat mondogatta hogy megcsalom,mással akarok lenni,ilyenek..és annyira fájt már hogy szakitottam vele,de szeretem,és ő pedig egyszerűen bolondult értem.Folyamatosan könyörgött hogy ne haddjam el de akartam hogy tanuljon az esetből!
És most egy hét telt el,nem irt a napokba,ugy 2napja és felmentem a Facebook oldalára és mit látok,másik lányt simogatva fényképezkedett le..:( Azt hittem belehalok a bánatba..
3 napja még könyörgött sirva hogy ne haddjam el,és már ki akartam vele békülni és ezt tette..
Fogalmam sincs,ez csak bosszú?Vagy mi lehet most,felhivtam és azt mondta,tudta hogy meglátom akkor majd fel fogom ezzel hivni és a lelkemre kötötte hogy már utál és nem szeret..Csak legbelül ezt nehéz elhinni..sajnos..:(
ez a kapcsolat több sebből vérzett úgymond, a te hozzáállásodból is ez látszik, a volt barátodéból is...
jobb is, hogy véget ért, hidd el.
tedd túl rajta magad, és gondolj bele abba, hogy most ő is éppen ezen van ezerrel, még ha nem is kell neki az a lány, ezzel hiteti el magával, hogy igenis bármikor talál magának mást. hagyd, hogy úgy heverje ki, ahogy akarja, neki úgy látsik, ez a módszere a felejtésre.
Kislány! Megtanultad a leckét?
Az a helyzet, hogy te akartad megleckéztetni, de ő leckéztetett meg téged. Mit gondolsz miért készült az a kép? És vajon miért dugta az orrod elé? Ha dacolsz, és játszod a nagy, és kemény, kislányt, akkor tényleg elveszíted. Ha nem kellenél neki, akkor nem vette volna fel a telefont, és nem tette volna eléd a képet, egyszerűen átnézne rajtad. Most kaptál egy lehetőséget, hogy bizonyítsd a hűségedet. Dobd el a büszkeséged, és könyörögj neki, hogy visszaengedhessen. Kellesz neki, de azt nem engedhette, hogy megleckéztesd.
Ha féltékeny a párod, akkor meg kell győzni, éreztetni kell vele, hogy nincs oka rá. Azzal, hogy elhagyod, csak azt bizonyítod, hogy jogos volt a félelme, és hogy tényleg nem szereted. A féltékenység is a szeretet jele, akkor sírjál, ha a párod nem féltékenykedik, mert akkor már nem biztos, hogy szeret.
36F
Igen utolsó iró,köszönöm és rájövök hogy ez tényleg igaz..Csak nehéz volt elviselni,hogy állandóan sértegetett és csak azért szerettem volna megmutatni neki,hogy érek én is valamit és vegye észre hogy nem lesz igy jó.
De bánom,csak hiába futok utána és zaklatom az üzenetekkel,ő is mindig azt mondta,minél jobban nem törődsz a másik rossz szavaival és nem válaszolsz neki vissza,az annál jobban fáj..És ez igaz..sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!