Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tehetnék a drogfüggő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék a drogfüggő párommal? Sürgős segítségre lenne szükségem.

Figyelt kérdés
Sürgős segítségre lenne szükségem. 2éve vagyok együtt a pàrommal. Mielőtt összejöttünk drogfűggő voltsz, "szerencsére csak a fűvel volt nagy gondja- a elkövetkező hozzászólok egy részével közlöm, igen a fú drog- letette, hogy megszerezzen. Màsfél évig nem volt baj. Félève ùjrakezdte. Ha tép megzavarodik. Bizonytalan lesz és tanàcstalan. Az èrzelmei hullàmoznak ha nincs meg az a bizonyos betevo. Közli, hogy memszeret ès eljagy majd terden csùszva kér bocsànatot és könyörög h soha ne hagyjam el. Màsnap megint bunko. Ennek a viselkedésnek nem akarom kitenni magam éveken keresztül vagy egy életen àt. Szeretem őt. Segìteni szeretném,hogy visszatérjen önmagàhoz... ÉSvisszatérjen önmagaként hozzám. Olyan dolgokat mondd es tesz amit maskor soha. Kèrlek segìtsetek. A turelem itt nem elèg mert tönkreteszi őt a viselkedessel meg mindenkit maga korul.Még a trelem is megvolt... Vasárnap éjjel beszéltem vele telefonon, akkor kérdésem nélkül mondta, hogy szeret. Meg esküdött, hogy leér 5re hozzám. Másnap nem ért le. teljesen kiborultam. Nem ért le mert be volt tépve, onnantól már megint nem érdekelte mivan köztünk, és mi van velem. Kedden újra betépett, majd nagy nehezen hazament. Lejött hozzám és hirtelen közölte h ő most elmegy. De hiányozni fogok ölelget puszilgat de ő elmegy. egy hete még sírt h ne hagyjam el.. Nem tudom elhagyni ugy hogy az a SZAR rátelepszik az agyára és mindent tökre tesz maga körül. Kértem, hogy maradjon nálam egy egész hétig h tisztuljon és meglátja h mit gondol ő, és elmondtam h mennyire megváltozatja és felfogta. Nem akarom magára hagyni. Próbálom elengedni, hogy ha el akar menni menjen. De emiatt? teljesen zavart. Egy jó, kedves, jókedvű ember, így meg egy bunkó flegma személyiég. kialakult nála a személyiség zavar, azt mondták h itt csak a pszichológus segit. Az egyik pillanatban elfogadja a segítséget a másikban nem kell neki. Zaklathaom a telefonhíváskkal de ő iyg csak azt érzi bármit megtehetett én még mindig várom.. Vagy lehet h azzal segítek h magától jön rá mit veszített?

2014. máj. 29. 11:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát igen, a napi 5-6-7 cigi az már súlyos. De nehéz úgy tanácsot/véleményt mondani egy ilyen kérdésben, hogy nem ismerem a tagot. Biztasd, hogy hagyja abba, próbáld megértetni vele, hogy ezzel már magának tesz rosszat. Csak úgy fogja letenni, ha ő maga is le akarja. Sok sikert!
2014. máj. 29. 16:59
 12/16 anonim válasza:
Keressen a fű helyett mást ami hasonló örömet okoz a számára. Én is füvezek de kibírok heteket nélküle. Olyankor megiszok egy sört vagy elszívok esténkéne egy cigit. Nem tudom ez mennyit segítene a barátodnál.. de nem feltétlenül ilyen helyettesítő dolgokra gondoltam. Vegyen egy motort, szerelje, tartsa rendben. Ezzel is leköti magát.
2014. máj. 31. 14:54
 13/16 anonim ***** válasza:

kérdezd meg mi az oka a boldogtalanságának

bármilyen hihetetlenül is hangzik azért csinálja, hogy jól érezze magát

valamiért ez soha senkinek sem jut eszébe, pedig annyira...kézenfekvő

2014. máj. 31. 18:47
 14/16 anonim válasza:
7-es 8-as válaszoló mindent leírt! Itt nem a fű okokzza a gondot, hanem maga a szerelmed! Ilyen a személyisége, és igazából szerintem ha letenné is ilyen lenne, vedd például hogy minden kapcsolatban más az eleje és más az amikor már kiismeritek egymást jobban odamertek szólni egymásnak.Tehát én nem is próbálnék rá hatással lenni, nem azt kell neki szurni állandóan hogy tegye le!! Azt hogy változtasson a viselkedésén! Egyébként meg biztos vagyok benne hogy ő nem füvezik hanem a kínai gagyi "műfüvet" szívja...Attóóól attól tuti hogy megzavarodik mindenki.
2014. jún. 1. 08:37
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!

Végül valamilyen szinten sikerült leküzdeni a problémát. Jelenleg 7. napja tiszta. A 4. tiszta napján rohant vissza hozzám. Teljesen normális és önmaga. Látja a problémát és a segítséget is elfogadja.

A kérdés, hogy miért? miért nem boldog? Ezekben az esetekben az emberek nem tudják megmondani, mit szeretnének az emberektől, mit várnak el? Sajnos (ahogy én tapasztaltam 3/3) a válasz a "nem tudom".

A motoros ötlet tényleg hasznos volt, szereztünk is neki egyet, és tényleg szereti szerelgetni.(Ilyen rövid idő alatt egy babettát tudtunk előkeríteni, de egyszerűen imádja.)

Nem tesz úgy mintha semmi nem történt volna. Állításai szerint én fontosabb vagyok számára. Nem akar tovább menekülni a problémák elől. Fogyókúrába kezdett, szeretne konditerembe menni.

Kérnem sem kell, kiüríti a zsebeit, Ha nem velem van óránként, másfél óránként felhív, hol van, mit csinál.

Igazából belelehet mesélni mindent a problémába. Nálunk úgy tűnik tényleg ez volt a gond.

Még egyszer Köszönöm, a válaszokért hálás vagyok, és boldog ha bárkinek akinek hasonló a gondja segítséghez jutott.

2014. jún. 4. 12:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Örülök a sikereteknek, remélem sikerül tartania ezt az állapotot. Viszont azért 100%-ig csak a füvet okolni ezzel együtt is hülyeségnek tartom. A párod csinálta ezt magával. A fű csak egy eszköz. "nem a szer teszi függővé az embert, hanem az ember teszi függővé magát a szer segítségével". Kábítószerek pedig mindig is voltak és lesznek is. Ha nem létezne olyan, hogy marihuána, talált volna valami mást. Na minden jót!
2014. jún. 4. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!