Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék a drogfüggő párommal? Sürgős segítségre lenne szükségem.
kérdezd meg mi az oka a boldogtalanságának
bármilyen hihetetlenül is hangzik azért csinálja, hogy jól érezze magát
valamiért ez soha senkinek sem jut eszébe, pedig annyira...kézenfekvő
Köszönöm a válaszokat!!
Végül valamilyen szinten sikerült leküzdeni a problémát. Jelenleg 7. napja tiszta. A 4. tiszta napján rohant vissza hozzám. Teljesen normális és önmaga. Látja a problémát és a segítséget is elfogadja.
A kérdés, hogy miért? miért nem boldog? Ezekben az esetekben az emberek nem tudják megmondani, mit szeretnének az emberektől, mit várnak el? Sajnos (ahogy én tapasztaltam 3/3) a válasz a "nem tudom".
A motoros ötlet tényleg hasznos volt, szereztünk is neki egyet, és tényleg szereti szerelgetni.(Ilyen rövid idő alatt egy babettát tudtunk előkeríteni, de egyszerűen imádja.)
Nem tesz úgy mintha semmi nem történt volna. Állításai szerint én fontosabb vagyok számára. Nem akar tovább menekülni a problémák elől. Fogyókúrába kezdett, szeretne konditerembe menni.
Kérnem sem kell, kiüríti a zsebeit, Ha nem velem van óránként, másfél óránként felhív, hol van, mit csinál.
Igazából belelehet mesélni mindent a problémába. Nálunk úgy tűnik tényleg ez volt a gond.
Még egyszer Köszönöm, a válaszokért hálás vagyok, és boldog ha bárkinek akinek hasonló a gondja segítséghez jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!