Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagyon kétségbe vagyok esve....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kétségbe vagyok esve. Mit tegyek? :c

Figyelt kérdés
A barátommal egy hónapja járunk de szakítani szeretnék (az oka lényegtelen). De nemtudom hogy tegyem. Írásban, de akkor az nem bunkóság? Hívjam fel? Vagy mondjam meg hogy találkozzunk és szemtől szembe? Ezzel az a baj, hogy egy órára lakik tőlem és nem akarom hogy feleslegesen utazzon, vagy hogy hülyén érezze magát. Ti mit tennétek a helyemben?://

2014. máj. 7. 23:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Utolsó lehet igazad van:/ Ajj iszonyú tanácstalan vagyok.
2014. máj. 8. 00:10
 12/17 anonim ***** válasza:

Mond, hogy találkozzatok.Nézz a szemébe és mond meg korrektek,h nehari de vége.

Ne béna telefonon.

2014. máj. 8. 00:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Ja bocsi kérdező,ha messze laktok egymástól,akkor mégis csak jobb telefonon...
2014. máj. 8. 00:18
 14/17 anonim ***** válasza:
telefonon elég lesz!
2014. máj. 8. 00:20
 15/17 anonim ***** válasza:
személyesen korrekt a dolog.
2014. máj. 8. 01:54
 16/17 Fish1 ***** válasza:
Utazz el hozzá te. Ne a kifogásokat keresd, hogy még nem voltál nála. Ha szólsz neki, hogy mész, biztos kimegy eléd valahova. De egy ilyen dolgot írásban vagy telefonon intézni elég gerinctelen dolog szerintem, bármi is a szakítóok.
2014. máj. 8. 05:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is személyesen. Ha nem is mész el a házáig/lakásáig, minél közelebb legyen hozzá a találkozó. Aztán fel is mehettek, hogy nyugodtan beszélhessetek, vagy keress a környékén egy kávézót, parkot, ahol le tudtok ülni kicsit, és elmondhatod.
2014. máj. 8. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!