Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van-e esély esetleg, később...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e esély esetleg, később újra együtt lenni, mint egy pár? Két éves kapcsolatról van szó.

Figyelt kérdés
Barátnőm most szakított, mert elvileg többször voltam bunkó, és ezek így összegyűltek. Mindig bocsánatot kértem, amit el is fogadott. Változtattam a viselkedésemen, de erre csak azt mondja, "hogy nem baj". Szakítani akart, aztán szünet lett belőle. A szünet alatt, nálam aludt és meg is csókolt és ezek után is szinte mindig találkoztunk és jól éreztük magunkat, majd benyögte, hogy nem szeretné folytatni, de elveszíteni sem akar. (mozi, találkozások stb. ) A legrosszabb az, hogy neki számítanak a barátai véleménye és inkább azokra hagyatkozik, mint a saját érzéseire. Szerintem, ha ők nem lennének, akkor tuti nem szakított volna, mert azt hiszi ha megbocsát, akkor ő egy lúzer a barátai szemében. Egyébként mindennap rám ír valamilyen formában. Amikor szakított, ő jobban sírt, mint én.

2014. febr. 14. 03:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyébként hidd el, ez csak addig rossz, míg nem fogsz jobb nőt találni. És ne gyere nekem azzal, hogy nála nincs jobb. Dehogynem, honnan tudod? Ismered az összes nőt a világon? Most én is vágyom az exem után, de csak mert - tapasztalatból beszélek - MÉG nem találtam nála jobbat. Viszont hidd el, van. Csak rajtad múlik. Pont ezért nem is keresem őt, mert tudom, hogy egyszer fog jönni egy nála sokkal jobb, aki úgy fog engem szeretni, amilyen vagyok, és én is őt. Kitartás.
2014. febr. 15. 07:59
 12/12 anonim válasza:
NEM ÉRDEMEL MEG TÉGED! mi az hogy a barátai döntik el? úristen haver ne hogy már :)
2014. febr. 20. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!