Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos volt?
Sziasztok!
Nos hát volt egy kutyám aki meghalt, nagyon elkeserített a dolog hisz 4 évet együtt töltöttünk. A barátnőm meg kezdte elveszteni a türelmét, hogy el vagyok keseredve ma elmentem arra a helyre ahol a kutyussal először együtt kirándultunk. Aztán a barátnőm végleg elvesztette a türelmét és hát felhívott hogy mekkora egy féreg vagyok, hogy nem foglalkozom vele, hogy mindig az a kutya.
Én meg fogtam és kidobtam a szűrét, kicsit bánom, de szerintetek jogos volt?
Hat talan kidobni nem kellett volna talan csak megertetni vele hogy neked igenis faj a kutyus elvesztese es ha szeret akkor ezt ertse meg. De ha ezt mondta neked hogy fereg vagy mert most siratod a kutyat rd nem vele foglalkozol az eleg szemetseg tole...melletted kene allnia. Nekem is nagyon fajna ha elveszitenem a kutyusom es valoszinu ha velem is igy viselkedne a baratom akkor nagyon kikadnek ra.
Nagyon sajnalom a kutyusodat :( mi tortent szegenykevel? :(
22/L
Jogos volt. Önző érzéketlen paraszt. (mármint a csaj) Én meg tudlak érteni, nekünk is volt egy kutyánk és hetekbe telt mire sikerült túltennem magam a halálán.
Ha igazán szeretett volna az a lány ezt megértette volna...
Az, hogy féregnek hívott az csúnya dolog.
De ezért talán nem kellett volna még kidobni....
Semmiben nem kértem a segítséget és erős voltam ha vele voltam.. Ezek után nem értem miért kaptam ezt.
Életemből egy darab szakadt ki csak úgy, és hát úgy érzem teljesen jogos volt a dolog.
Megmérgezték:( Kezembe ment el végleg..:(
Már megbocsáss, de te egy ember és egy kutya között választottál. Bármennyire is szeretted és fontos volt neked az a kutya az akkor is csak egy kutya, a lány pedig egy ember a barátnőd volt 4 évig.
Ez már túlzás ne is haragudj.
Nem túlzás, de akinek nem volt még kutyája az nem is fogja ezt megérteni. És az nem túlzás, hogy a barátnője nem bír 2 hetet ki anélkül, hogy foglalkoznának vele? Azt kéne megérteni, hogy a kérdezőnek a kutyája az élete része volt, ott volt vele minden nap 4 éven keresztül és most ez megszűnt. Természetes, hogy fáj a hiánya...
A másik meg az, hogy nem vagyunk egyformák. Valaki egy elveszített hozzátartozót is hónapokig gyászolja, más meg hetek alatt túlteszi magát rajta.
Itt az egyetlen aki túloz az a barátnője. Ilyenkor támogatni kéne az embert nem lehúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!