Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mentetél meg már menthetetlennek tűnő kapcsolatot?
Olyan történetek érdekelnének, ahol sok éves kapcsolat ment tönkre valamiért, és teljesen menthetetlennek tűnt a folytatás, de mégis sikerült rendbe tenni, akár úgy, hogy már szét is mentettek, aztán utána mégis összejöttetek, és teljesen harmonizálódott a kapcsolat.
Érdekelne mi/mik volt/voltak a kapcsolat megromlásának oka/okai, és hogyan sikerült megmenteni.
A kapcsolat megromlásának oka az egymáshoz való alkalmazkodás hiánya volt.
3 hétnyi nem találkozás után, minden megváltozott. Közös döntés volt, de azzal a feltétellel, hogy nem lépünk félre.
Én ezt természetesen lesz@rtam, de 2-3 nap után rájöttem, hogy mégse találkozok mással, mert kell nekem. Ő szintúgy volt vele. Azóta minden rendben.
Közvetlen környezetemben, egy baráti házaspárnál volt ilyen. Külön is költöztek egy időre. Elhidegültek egymástól, közbejött egy harmadik, stb.
Aztán úgy döntöttek, hogy együtt folytatják mégis, és mindketten elkezdtek TENNI a kapcsolatért, nem csak várták a csodát. Ennek már jópár éve, és teljesen sikerült helyrehozniuk, olyanok azóta is, mint a kamaszok. Jó látni őket. :)
Annyin múlt a dolog, hogy nem kényelmesedtek bele a kapcsolatba, hanem dolgoztak rajta.
Másfél évig voltam együtt a barátnőmmel...nagyon szerettük egymást, igazi szerelem volt.Minden tökéletesen ment, aztán kb a felénél megcsaltam, mert be voltam b4szv4.Megbocsátott.. de igazából itt már egyre lejjebb mentünk a lejtőn amit ez elindított..
egy r0h4adék voltam, és nem fogtam fel, hogy mennyire is szeretem..túl természetesnek vettem.. sz3mé.t dolgokat tettem vele, sokat veszekedtünk stb.. szakításunk után, még 2-3 hónapig küzdöttem érte, aztán rájöttem, hogy reménytelen... persze mondanom sem kell, hogy ő is b4sz0tt át engem, sz.métkedett, idegesített sokszor a kapcsolatunkban és utána is, dehát... én nagyon szeretem sajnos még mindig, de hülyét már nem csinálhatok magamból, ezért "feladtam".. SOHA ne vegyétek természetesnek ha szerettek valakit, és próbáljatok bele gondolni milyen lenne nélküle... Ha valakit érdekelnek további részletek, beszélhetünk privátban.. sajnos tökéletesen tudom ,mostmár így utólag, hogy mit nem szabad tenni egy kapcsolatban... Ez volt az én negatív példám a kérdésre, kell egy ilyen is ://
Lelkileg az egész kicsinált..Amilyen magasan szárnyaltunk annyira le kerültem.. 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!