Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy teljesen elromlott a kapcsolatotok mégsem tudtatok szakítani?
persze. a kényelem nagy úr.
viszont "az élet a komfort zónán túl kezdődik"
így van. megszokás kényelem, meg félnek h nem találnak mást.
De azokat bírom akik 18-28 közöttiek és nem akarnak már ismerkedni mert jajj de hosszú az a folyamat. Inkább maradnak egy rossz kapcsolatban. Ergo lustaság is.
bizony szar újrakezdeni MINDENT elölről, de az sem megoldás h vergődik az ember egy pohár langyos pisiben míg egy nap tényleg úgy kel fel az illető mellett, h mi a fenét keresek én itt? voltam már így és utálom az ismerkedési játszmázgatást, a felesleges kötelező köröket, de x kapcsolattal, plusz x egyedül töltött idővel a hátam mögött inkább járom az éjszakát, bulizom, jól érzem magam a bőrömben, mint bizonytalankodom, h mennyit érek és mit és hol k*rtam el...
Ami ráadásul nem is biztos h (csak) az én hibám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!