Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnôm nem akar megbocsájtani nekem mert megcsaltam. Csak simán dobjam a csajt, mert jobbat érdemlek?
Kicsit sem zavar, hogy esetleg nőktől származik a válasz? :D
Mellesleg a kis lábujjam körmével sem vagy egy szinten, úgyhogy te csak ne ugass, szánalmas vagy.
Választ vártál,nem?Megkaptad.
Mindenkinek szíve joga olyan véleményt formálni,ahogyan ő gondolja.Az már más kérdés,hogy neked ez nem tetszik,mert egy kifordított világod van.
Persze hogy nem bocsát meg, hiszen megcsaltad! Normális ember nem bocsát meg ilyesmit...
Nem, nem érdemelsz jobbat. Az érdemel jobbat nálad akit megcsaltál.
Remélem felfogtad a lényeget, itt te vagy a rossz, és nem az a lány akit megcsaltál....
Valami nem stimmel nálad, ha komolyan felteszel egy ilyen kérdést...
igen, "dobd" őt
de azért mert Ő érdemel jobbat...
Hány éves vagy kérdező ? ....
Ugye te sem gondolod komolyan ,hogy jobbat érdemelsz ? !
Én úgy gondolom ,hogy az ilyen csapodár típusok ,mint te nem érdemlik meg ,hogy bárki is legyen mellettük . Aki képtelen a hűségre annak nem való párkapcsolat .
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!