Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen okok miatt szakitottato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okok miatt szakitottatok, vagy szakitottak veletek eddig?

Figyelt kérdés
Lehet a valasz egyszeru, vagy osszetett. Akarmilyen jelentektelennek tuno ok is erdekel.

2013. szept. 20. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:

volt már olyan, hogy úgy éreztem nem szeretem már azt a nőt akivel vagyok, nem vele akartam leélni az életem és megmondat neki konkrétan, hogy nem szeretem

volt olyan is, hogy külső okok miatt akart szakítani velem a barátnőm ( bizonytalanság, félelem komolyabb dolgoktól ) de abból aztán csak szünet lett mert a szeretet még meg volt, megvan

tehát szerintem érzelmek mindenképpen kellenek egy kapcsolatba, ha az nincs meg akkor van szakítás

25/F

2013. szept. 20. 10:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem voltam elég jó.. (nem szexre gondolok)--> megcsaltak

2. Sok volt a veszekedés stb "ez így nem megy"

3. "Mikor összejöttöm veled azt hittem beléd tudok szeretni"

2013. szept. 20. 10:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Elhidegülés, már nem voltak érzelmek és vágyak. Ez bőven elég ok volt.

27/N

2013. szept. 20. 10:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Az első barátnőm kiszeretett belőlem:Már nem voltam elég izgalmas.

A második megcsalt....

A harmadikkal én szakítottam mert nagyon féltékeny volt

2013. szept. 20. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Megcsaltak (buta voltam, megbocsátottam) aztán végül kiszeretett belőlem. Második alkalommal pedig elmúlt, közös megegyezéssel szakítottunk, azóta is jóban vagyunk. Mindkettő 3 évig tartott. A pár hónapos járásokat nem tartom számon, ott általában mindig az volt a szakítás oka hogy vagy ő vagy én máshogy képzeltük el ezt az egészet. Nem olyan volt mint amire számítottunk. :)
2013. szept. 20. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én barátom egy tábor után szakított velem mert, állítólag felnyitották a szemét, hogy mi nem illünk egymáshoz. Utána volt 3 hónap mosoly szünet, de sokszor találkoztunk mivel egy házban is laktunk.(ez szakításnál a legrosszabb helyzet ami előfordulhat, de a legjobb ha együtt vagytok és megértitek egymást). Ezután a 3 hónap szünet után vissza jött hozzám, hogy ő rájött mennyire szeret és vissza akar kapni mert, nélkülem nem olyan az élete. 4 év korkülönbség van közöttünk és már több mint 2 éve vagyunk együtt. Azóta egész jól megvagyunk.(Bár vannak kisebb-nagyobb nézeteltéréseink amik szerintem minden párkapcsolatban megvannak) Ezek a dolgok lassan egy éve történtek..
2013. szept. 20. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!