Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen szakítás után mennyit érdemes várni hogy kontaktoljunk az illetővel? Én szakítottam.
Na ezt a felfogàst sosem értettem... Ha te szakítottàl, miért érdekel, hogy mi van vele?! Hagyd màr békén szerencsétlent, ne fokozd màr a szenvedését!
A cuccaidat meg egy baràtod kapcsàn is visszakérheted tõle. Te pedig kerüld el õt tàvolròl, az õ érdekében!
Bármikor átmehetsz a cuccokért, de mivel Te hagytad ott, érdeklődést kezdeményezned csak akkor illik, ha akarsz tőle valamit. Viszont ha mondja hogy van új társa, akkor nyugodtan szóba hozhatod, hogy jó lenne ha normálisan egymást kedvelő emberek módjára néha dumálnátok.
Ha olyan a szitu, hogy nem akarod hogy félreértelmezze a helyzetet, akkor viszont barátot/barátnőt küldd a cuccokért.
ilyet, h azt éreztem, h "nem szeret eléggé".. Te normális vagy!? Miért nem próbáltátok megbeszélni a dolgot? Valamiféle megoldás csak segített volna, h közelebb kerüljetek egymáshoz.
Egyszerűen felbosszant, h annyi lelki nyomorék nő van a világon, h az már fáj. Miért nem tudok egyszerűbbek lenni!? ldfkldfnasdg.sdmlsdgk
A kérdés az, hogy te tényleg pontot tettél-e a történetre.
Férfiak például sokszor nem akarják megalázni azt a csajt, aki mellől már tovább állnának (mert csajhoz kellemes emlékek kötik, ezért még most is kedves számukra, sokszor csak a távolság is elég a szakításhoz), és sokszor hagyják hogy a csaj dobja ki őket.
Viszont ilyenkor nem akarják, hogy visszafogadják őket.
Mióta voltatok együtt, hogy azt írtad, hogy "jobb, hogy az elején szakítottatok"? Mert mondjuk ha még nem régóta, akkor érthető is lenne ha még nem szeret annyira, a szeretet is csak idővel alakul ki, nem szerelmes mindenki egyből olyan hű de nagyon, legalábbis nekem pl. idő kell hozzá, hogy tényleg beleszeressek valakibe. De a távkapcsolat is csak kevés embernek megy. Ha meg nem haragban váltatok el, akkor normálisan fog reagálni ha ráírsz is, igaz ebből soha nem lesz barátság vagy jó viszony, maga példáján, bár velem annó volt barátom szakított kb pont ezzel, hogy csak barátként szeret már, én nem így voltam vele, de elfogadtam és pl. már aznap este ráírtam és barátként beszéltünk, próbáltuk is fenntartani ezt a dolgot, ment kb a szakítás után úgy 3 hónapig, aztán így elfelejtettük egymást teljesen, már egyikőnk se keresi a másikat, mint kb 2 idegen.. Csak a szakítás eején vágyik szerintem az ember a másik társaságára, pont azért mert megszokta, hogy mellette van, de el fog ez múlni. Találkozzatok, gondolom ő nem fog hozzád menni mert te szakítottál vele, de mondd meg neki, hogy te elmész a cuccaidért, ha normális akkor beleegyezik és mindent visszaad, valószínű ő sem akarja emlékként megtartani a dolgaid.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!