Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hirtelen szakítás után mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hirtelen szakítás után mennyit érdemes várni hogy kontaktoljunk az illetővel? Én szakítottam.

Figyelt kérdés
És érdekelne hogy van, mi van vele. Illetve van nála egy két cuccom, de azok annyira nem sürgősek. Attól félek csak, hogy nem fog válaszolni.

2013. szept. 19. 15:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Hogyan váltatok el ? Milyen okból történt a szakítás ?
2013. szept. 19. 15:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Na ezt a felfogàst sosem értettem... Ha te szakítottàl, miért érdekel, hogy mi van vele?! Hagyd màr békén szerencsétlent, ne fokozd màr a szenvedését!

A cuccaidat meg egy baràtod kapcsàn is visszakérheted tõle. Te pedig kerüld el õt tàvolròl, az õ érdekében!

2013. szept. 19. 15:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Bármikor átmehetsz a cuccokért, de mivel Te hagytad ott, érdeklődést kezdeményezned csak akkor illik, ha akarsz tőle valamit. Viszont ha mondja hogy van új társa, akkor nyugodtan szóba hozhatod, hogy jó lenne ha normálisan egymást kedvelő emberek módjára néha dumálnátok.

Ha olyan a szitu, hogy nem akarod hogy félreértelmezze a helyzetet, akkor viszont barátot/barátnőt küldd a cuccokért.

2013. szept. 19. 15:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem éreztem, hogy eléggé szeretne, ezért szakítottam vele egy hete kb. Másnap csak annyit mondott erre hogy sajnálja hogy így érzek, és ha ilyen problémáink vannak már az elején, jobb is hogy ne legyünk együtt, illetve hogy reméli szép életem lesz. Erre még írtam valamit smsben hogy sajnálom, meg hogy nagyon jó volt vele, és valószínű az egész az én hibám. erre nem írt vissza semmit, azóta no communication.
2013. szept. 19. 15:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Nincsenek közös barátaink, másik városban él. 3 óra vonattal. Ilyen eléggé drága sminkcuccok vannak nála és pár felsőm, meg egy üveg szintén drágább parfüm, igaz abban már alig van.
2013. szept. 19. 15:59
 6/10 anonim ***** válasza:

ilyet, h azt éreztem, h "nem szeret eléggé".. Te normális vagy!? Miért nem próbáltátok megbeszélni a dolgot? Valamiféle megoldás csak segített volna, h közelebb kerüljetek egymáshoz.

Egyszerűen felbosszant, h annyi lelki nyomorék nő van a világon, h az már fáj. Miért nem tudok egyszerűbbek lenni!? ldfkldfnasdg.sdmlsdgk

2013. szept. 19. 16:04
 7/10 anonim ***** válasza:

A kérdés az, hogy te tényleg pontot tettél-e a történetre.

Férfiak például sokszor nem akarják megalázni azt a csajt, aki mellől már tovább állnának (mert csajhoz kellemes emlékek kötik, ezért még most is kedves számukra, sokszor csak a távolság is elég a szakításhoz), és sokszor hagyják hogy a csaj dobja ki őket.

Viszont ilyenkor nem akarják, hogy visszafogadják őket.

2013. szept. 19. 16:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Terveztük a következő randit, sztem nem akart leterelni azért. Legalábbis ennek semmi jelét nem adta, sőt. A szakításkor viszont egyetértett.
2013. szept. 19. 16:21
 9/10 anonim válasza:

Mióta voltatok együtt, hogy azt írtad, hogy "jobb, hogy az elején szakítottatok"? Mert mondjuk ha még nem régóta, akkor érthető is lenne ha még nem szeret annyira, a szeretet is csak idővel alakul ki, nem szerelmes mindenki egyből olyan hű de nagyon, legalábbis nekem pl. idő kell hozzá, hogy tényleg beleszeressek valakibe. De a távkapcsolat is csak kevés embernek megy. Ha meg nem haragban váltatok el, akkor normálisan fog reagálni ha ráírsz is, igaz ebből soha nem lesz barátság vagy jó viszony, maga példáján, bár velem annó volt barátom szakított kb pont ezzel, hogy csak barátként szeret már, én nem így voltam vele, de elfogadtam és pl. már aznap este ráírtam és barátként beszéltünk, próbáltuk is fenntartani ezt a dolgot, ment kb a szakítás után úgy 3 hónapig, aztán így elfelejtettük egymást teljesen, már egyikőnk se keresi a másikat, mint kb 2 idegen.. Csak a szakítás eején vágyik szerintem az ember a másik társaságára, pont azért mert megszokta, hogy mellette van, de el fog ez múlni. Találkozzatok, gondolom ő nem fog hozzád menni mert te szakítottál vele, de mondd meg neki, hogy te elmész a cuccaidért, ha normális akkor beleegyezik és mindent visszaad, valószínű ő sem akarja emlékként megtartani a dolgaid.

19/L

2013. szept. 19. 17:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Mi csak pár hónapot voltunk együtt, az előző barátnőjével hasonló gondok voltak (csaj nagyon bizonytalan volt) és sokat szenvedett emiatt. Ezért is gondoltam hogy jobb lenne szakítani, mert velem is csak így járt volna. De most nagyon hiányzik és úgy érzem elhamarkodtam.
2013. szept. 19. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!