Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bizonytalanodunk el szakítás előtt?
Szakítani készülök a férjemmel, mert belépett valaki az életembe, akivel úgy érzem jobban megértjük egymást és boldogabb lennék. Viszont amikor szakításra kerül a sor a férjemmel, mindig elfog a bizonytalanság. Látom rajta az elkeseredettségt, van amikor fenyeget és én vagyok betojva...nem tudom mit csináljak. Valami azt súgja, mennek kell :-( Azért is nehéz mert a férjem jó ember, és nagyon ragaszkodna hozzám, mentené a helyzetet. De valahogy nekem közepes ez a kapcsolat. Komolyan tisztelem, becsülöm a férjem, meg a világ legrendesebb embere, de hogy lehet az hogy mégsem vagyok vele boldog. Normális ez? Ő mindig azt mondja menjek el pszichológushoz mert az életbe nem leszek így soha boldog, valami agybajom van. De én meg arra gyanakszom, a bajom az hogy elhamarkodtuk ezt a házasságot és sosem volt meg az a szenvedély amely egy kapcsolathoz kell plusz sokat veszekedtünk és amikor találkozom olyasvalakivel akit úgy érzem egymásnak teremtettek minket akkor majd megszakad a szívem hogy "foglalt" vagyok.
Valaki volt már hasonló cipőben?
Az is a probléma hogy a férjem rengeteget dolgozott és kevés ideje maradt, eltávolodtam tőle teljesen. Most meg úgy érzem visszafordíthatatlan már az egész, szexuálisan már nem is kívánom, csak a másikra gondolok és vágyom.
A férjem meg is jegyezte hogy nem vagyok normális amikor együtt van a kis családunk (1 gyerek) miért nem vagyok boldog? Ez az igazi boldogság! Igaza van, szégyenlem magam, de nekem a másik hiányzik, a másik társaságára vágyom jobban....
Az egész kérdésed kamu, aki kifelé tart egy kapcsolatból az nem ajnározza azt az embert akitől távolódik. Te pedig szinte felmagasztalod, és lököd a rizsát.
?Kit akarsz eltávolítani egy másik embertől ezzel az üres hamis hazug szöveggel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!