Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Máris csajozik?
Figyelt kérdés
2 hete lett vége 4 év után, Ő szakított. Most nézem, máris felvette az exbarátnőjét ismerősnek. 12 éve alkottak egy párt, akkor a lány megcsalta a legjobb barátjával. Azóta menthetetlenül oda van a csajért... vajon egyből elkezdett csajozni?2013. aug. 4. 09:21
1/4 anonim válasza:
Lehet, de ez téged ne érdekelje . Pasizz te is
2/4 anonim válasza:
Vége nem?Azt csinál amit akar.Már rég elhidegült tőled.Azért tud ilyen hamar lépni.Csak most szakított
3/4 anonim válasza:
Igen, tipikus férfi reakció :) Ha szakítottam egy nővel, utána én is kerestem egyből az újat, mert ilyenkor azonnal ki akarja élni magát a férfi. Amit veled nem tudott megtenni, azt meg akarja tenni mással.
Ne fájdítsd a szíved, ne nézegesd, tiltsd le, és lépj tovább. Biztos akad férfi aki veled is szívesen ismerkedne ;)
24/F
4/4 anonim válasza:
Mi az hogy azóta menthetetlenül oda van a csajért? Akkor miért voltál vele együtt 4évet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!