Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy 42éves férfi elcsábította...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 42éves férfi elcsábította a 16éves barátnőmet. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyre többet találkoznak, és nagyon nem örülök neki. Nem azért mert nem velem van, hanem mert féltem, és még mindig szeretem.

18/F

2013. jún. 23. 16:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
27%
Ha van bizonyítékod, jelentsd a rendőrségen.
2013. jún. 23. 16:48
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha ki akarja röhögtetni magát, akkor menjen csak a rendőrségre. Látom, itt sokan nincsenek képben.
2013. jún. 23. 16:50
 13/22 anonim ***** válasza:
Hááát nekem nem úgy tűnik hogy nagyon szerettétek egymást, vagyis te lehet hogy nagyon szereted de ő nem biztos. Akkor sem annyira szeret ha eltudta csábítani meg akkor sem ha ő csábította el a palit.
2013. jún. 23. 16:50
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
14 év felett a rendőrség sem tud semmit tenni.
2013. jún. 23. 16:53
 15/22 anonim ***** válasza:
mennyi hülye van itt...
2013. jún. 23. 17:01
 16/22 anonim ***** válasza:

Ad1 szard le!

Ad2 Esetleg avasd be a kedves papát, hogy egy 42 éves faszi kúrogatja a kislányát.

2013. jún. 23. 17:02
 17/22 anonim ***** válasza:
Késeld meg a papát!
2013. jún. 23. 17:17
 18/22 anonim ***** válasza:

Csak 14 alatt számít döntésképtelennek! Szóval semmit se tehetsz. Sajnos.

Nem tudok semmi értelmesebbet mondani, minthogy lépj tovább és felejtsd el. Esetleg ha úgy van, és ismered a csaj szüleit, akkor szólj nekik, tudnak-e a dologról. Vagy beszélj a csaj egyik barátnőjével, hátha az le tudja beszélni.

2013. jún. 23. 17:30
 19/22 anonim ***** válasza:
de most gondoljatok bele! ha szól a szülőknek szegény kérdező, lehet a csajszi annyira megharagszik hogy beszélni sem akar vele.. kedves kérdező! szerintem beszélj a lány fejével, hogy ez nagyon nem jó és csak kihasználná őt a hapsi! vagy ha más is tud erről, barátnők ilyenek akkor nekik szólj hogy beszéljék le róla és ne engedjétek találkozni őket, foglaljátok le
2013. jún. 23. 17:42
 20/22 A kérdező kommentje:

ha elárulnám a szüleinek, azzal nagy fájdalmat okoznék neki, amit viszont nem akarok

beszéltem vele, de szerinte amíg jól érzik magukat, addig miért lenne baj?

lehet hogy inkább elengedem. ha vele most boldog, akkor inkább nem teszek semmit

2013. jún. 23. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!