Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem keres szakítás után, az azt jelenti, hogy már nem is gondol rám?
Köszönöm! :)
Sosem akartam barátságot az exemmel. Ő ragaszkodik hozzá. Nálam az kicsit olyan mintha "talonban tartana" ínségesebb időkre. :) Hátha egyszer még jó lesz valamire címszó alatt. De az igaz, hogy bölcs ember nem éget fel maga mögött egyetlen hidat sem és nem akar szabadulni a múltjától.
Dehogynem gondol rád. Ez az eltelt együtt eltöltött időtől nagymértékben függ. Függ attól is, hogy azóta újra szerelmes lett-e valakibe, mert ha igen akkor már elengedett téged.
Engem közel 7év után dobtak, egyik napról másikra különös indok nélkül. De ami a legborzasztóbb az egészben, h képzeljetek el egy olyan együttlétet, hogy hosszú éveken keresztül hiszitek azt, hogy a párotok hozzátok tartozik, társak vagytok, majd egy napon szembesülni kell a ténnyel,h csak ti voltatok boldogok, az a másik már évek óta nem szeret, csak megjátssza magát.
Igen, van(ill. volt) ilyen, az én esetem, és az utolsó percig azt hittem hogy szeret. Most több évet visszamenőlegesen hogy a francba lehet átértékelni újból.
Tanuljam újra a szorzótáblát és az abc-t?
Nagyon sajnállak kedves utolsó. :(
Nekem a 4 éves kapcsolatom ért így véget de utána kb 1,5 évig nem tudtam ránézni másra. El sem tudom képzelni akkor milyen nehéz lehet 7 év után továbblépni..
Szörnyű, hogy ilyen megtörténhet. Én a tökénél fogva lógatnám fel az ilyen illetőt. Nem azért mert már nem szeret talán arról nem is tehet, de ne játssza meg magát legalább mert az baromira nem fair. Nálunk voltak azért jelek ha jobban belegondolok, csak én nem vettem észre őket. A szemembe hazudott a drága amikor felvette a telefont mondta, hogy az anyja keresi pedig a barátnője volt. Szemétláda az ilyen. Nem csak velem játszott hanem azzal a csajjal sem volt őszinte. Villámcsapásként ért amikor szakított pont egy romantikus kirándulás után. A búcsúszexet azért nem hagyta ki. De azt hiszem ez az inkorrekt viselkedés nagyban megkönnyítette az én dolgomat is szakítás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!