Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam, de megbántam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam, de megbántam, mit tegyek? /kiharcolta)

Figyelt kérdés

Azért döntöttem a szakítást mellett, mert nagyon úgy éreztem, hogy ezt akarja kiharcolni, ő valahogy nem mondta ki. Az eldöntendő kérdésekre vagy nem felelt, vagy kerülte a választ. Az agyára mentem a sok hisztivel, elégedetlenséggel és besokalt.Mindig azt állította, hogy az érzései nem változtak felém, nem arról van szó, hanem a sok vita, és mi lesz később velünk, nagyon aggasztotta, írta. Kiöltem belőle mindent. De végül még egy kérdés, ha szeretünk állítólag valakit, hogy vagyunk képesek lemondani róla? Ugye én szakítottam, ilyenkor valahogy úgy szól a törvény, hogy neked kell keresned. De ilyen esetben? Két hétig ment az üzenet váltás néha néha, úgy éreztem elég, ennyi idő után sem akar látni?!és még az utolsó pillanatban ő kérdezte, hogy mi van velünk, ezért gondolom, hogy belőlem akarta kicsikarni az elválás tényét.Így megtettem, megírtam az üzenetet, amire semmi válasz nem jött.Másnap pedig regisztrált a csodálatos facebookra, megjelölve az exet is, ettől is féltem. Amit szörnyen várok, hogy hiányozzam neki, átgondolja és keressen, ebbe a gondolatba tudok csak kapaszkodni. Azt is mondtam neki, ha nem szeret mondja ki, talán könnyebb lesz, ...erre a válasz , hogy akkor hazudna. Mindig én kerestem,én kértem, hogy próbáljuk meg,...tudta milyen érzékeny vagyok, hogy úgy is keresem. fejemhez is vágta, hogy soha nem várom meg , hogy ő keressen, hogy nincs tartásom. De most arra az elhatározásra jutottam, hogy hagyom nem keresem, várok és várok.Szörnyen érzem magam, cipelhetem a döntésem terhét, hogy én szakítottam, pedig szeretem, és a tudat, hogy miattam lett vége legnagyobb részt. Kimondhatatlan fájdalmat érzek.Félek!!! azért, hogy soha nem keres, soha nem lesz közöttünk semmi, és ha nem teszek semmit lesz neki valaki más. Az ilyen ember ha írja, hogy már nem boldog, sok a vita, miért nem tud szakítani????Miért nem hazudja azt, hogy kopj le nem szeretlek már, kihűltek az érzések???Miért nem lehet így vége? miért kell a másikra hárítani mindent? Nem tudom mit kellene tennem.......Jó lenne tudni, hogy van még remény, hogy ez csak 1 nagy pihi.

Légyszí szex dolgokat ne írjatok, mert semmi köze a dologhoz!!!!!!

26/L

A kapcsolat 4 évig tartott.

2013. ápr. 8. 14:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
3napja keresett,megkérdezte üzenetben, hogy vagyok,....ő azt írta "elég hullámzó" az állapota, és csak ennyi volt, azóta semmi.Állandóan én kezdeményeztem, nem is akár hogy, megis kaptam, hogy legyek már erősebb...stb. Azt hittem nah végre keres, de jó, van remény, de azóta semmi, ennyi tellett tőle :( Vagy csak kedvességből érdeklődött, nem tudom. Annyira hiányzik, nem is tudom mit kellene tenni, várjak továbbra is, vagy alázkodjak megint én? A környezetem arra int, hogy ne keressem. Annyira remélem, hogy ez az egész csak egy nagy szünet. 1 hét telt el a szakítás kimondása óta, és 3 hét, hogy nem beszéltünk csak üzenetekben, és 3 napja , hogy semmi hír felőle:(
2013. ápr. 11. 21:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Na mizujs kérdező??
2013. ápr. 20. 13:50
 13/16 A kérdező kommentje:
Szia!azóta érdeklődött még,és kérdezte azt is mit kellene csinálni,és h majd meglátjuk hogy a alakul,de utána napokig semmi.reményt adott,így rákérdeztem van e meg reménye a kapcsolatunknak.azt írta szenved higgyem el,de erősnek kell lenni jobb lesz.és nem zárja ki a bekulest sem,meglatjuk bírjuk e majd.reményt adott ismét csak,de én írtam,h egy hónap ha nem volt elég,akkor értelmetlen a bekules,hogy az gondoltam azóta hiányzom..stb higy sikerült atertekelni a dolgokat.tegnap a haverokkal bulizott onnan tudom h kirakosgatta a fotókat.annyira rossz.én szeretem,mindig csak reményt ad.utalom ezt az egesszet,legszívesebben megjelennek nála vagy nem tudom...a sok vita ehhez vezetett és mire rájöttem milyen hülye voltam már késő lett.amíg írja h szenved nem tudom kuzdjek e,amíg tudom h hiányzom neki,most kellene tennem vmit,vagy csak mellyebb gödröt asom,és kiabrandul.nem ez az elso h mosoly szubet van,eddig volt mar három hét.de ez már egy hónap.nem kellék eléggé!tényleg nem szeretném elveszíteni!mit kellene tennem?köszönöm az érdeklődést!
2013. ápr. 21. 08:21
 14/16 acelsziv ***** válasza:
44%

Persze, hogy szenved. Kétségek közt van. Hiányzol is neki, de nem igazán akar visszamenni egy idióta hisztis p*csához, aki csak a vérét szívta, aztán kidobta.

De az is lehet, hogy tök jól érzi magát és csak visszaadja a szemétségeidet azzal, hogy hiteget.

2013. ápr. 24. 10:48
 15/16 A kérdező kommentje:
Szóval...én mondtam ki a szakítást, de ő is arra gondolt, csak gyáva volt kimondani(leírni)!!!Másrészt ha jól érezné magát, nem írná, hogy most is rosszul vagyok,....ilyen és ehhez hasonló érzéseket én nem írtam neki, legalábbis ennyire nem túloztam.Az egy dolog, hogy én bevallom nagyobb részt hibáztam a kapcsolatban, de SOHA nem voltam szemét hozzá, többet adtam,mint kaptam...
2013. ápr. 24. 16:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Azóta mi lett veletek kedves kérdező? :)
2016. jún. 21. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!