Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az aki szakított ilyet mond az mit jelent pontosan? (bővebben lent)
Ő szakított kb 3 hónapja, azóta megszakítottam vele minden kapcsolatot (ő jóban akart volna lenni barátként de én megmondtam neki h nekem ez nem fog menni), de most nemrég írt egy levelet, amiben azt írta, hogy rájött h minden szép emléke hozzám kapcsolódik és h milyen hülye volt h szakított velem.. ezzel burkoltan arra akart célozni, hogy rájött h mégis szeret? Mert amúgy a szakítás oka az volt, hogy már úgy érezte nem szerelmes belém, de szeret mint embert... Szerintetek mit akart ezzel mondani?
22/L
MINDEN, de ismétlem MINDEN kapcsolatot újra lehet kezdeni.
Felejtsd el a töltött káposztás marhákat, meg a sértődősködést.Ha a gyerek aki járni tanul és elesik, akkor azt ki kell végezni? Biztos úgy sem áll már föl újra, vagy amputáljuk a lábát,mert elesett. :)))))
Tegyétek túl magatokat a daccoskodásotokon, önzősködéseteken, és beszéljétek meg hogyan lehet tovább folytatni ,hogy kompromisszumokkal mindkettőtöknek jó legyen. A töltött káposztás baromság helyett meg inkább gondoljatok a lakatlan szigetes esetre, például ha csak ketten lennétek egy lakatlan szigeten egymásra utalva, vajon akkor is szakítanátok?
Köszönöm az újabb válaszokat!
#14-es, igazad lehet:) Mikor beszéltünk, abban állapodtunk meg, hogy nem keres (zaklat) fölöslegesen, csak ha már tudja mit akar.. de én meg beleestem abba a hibába, hogy újra elkezdtem ábrándozni, milyen jó lenne ha újra összejönnénk, és már teljesen beleéltem magam:/ És mi van, ha meg mégsem akar semmit? Akkor megint csak csalódok... pedig már épp kezdtem volna jobban lenni, már alig gondoltam rá. De ez így nagyon nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!