Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve együtt vagyok a párommal, de egy éve minden gondolatomban egy másik férfi van. Mit tegyek? Nem bírok szakítani! (bővebben lent)
Elég hosszú, tudom, de hatalmas segítség lenne, ha elolvasnátok és segítenétek! Köszi!
A párommal 5 éve vagyunk együtt, első kapcsolatunk mindkettőnknek nem voltunk mással (nagyjából). Azért nagyjából, mert egy éve egy összejövetelen, ahol a párom nem volt ott, elég erősen elkezdtem vonzódni egy volt évfolyamtársamhoz, ő is hozzám. Sokat beszélgettünk aznap este, táncoltunk is... talán úgy is, ahogy nem kellett volna. Hihetetlenül felkavaró, és izgalmas volt. Érdekes, mert ezelőtt az összejövetel előtt minden alap nélkül, de sokat járt a fejemben ő, nem tudom miért.
Akkor, és ott azt gondoltam, hogy ezt a kalandot folytatni akarom, úgyhogy rövidesen véget kell vetnem jelenlegi kapcsolatomnak. Másnak elmondtam a páromnak a táncolást, meg mindent, mert őszinte szeretek lenne, akkor is ha hibáztam. Szomorú, és mérges volt. Elhatároztam, hogy szakítok vele, de nem ment. Annyira összeköt minden, az emlékek, az első minden (csók, szex, stb.)... HIhetetlenül fájt, már ki is mondtam, hogy szakítanunk kell, de még aznap vissza kellett mennem hozzá, mert meghaltam a fájdalomtól.
Akkor ez a dolog kicsit leült bennem. Megpróbáltam elfelejteni a volt évfolyamtársamat. Nem ment. De volt, amikor újra rendbejött a kapcsolatom a párommal, és úgy éreztem, minden rendben.
De nem. Ismét rengeteget járt a fejem a másik srácon. Ismét volt egy évfolyamos összejövetel. És ismét egymásba gabalyodtunk. Itt már történt sok sok csók is meg társai... (Szex semmilyen formában nem). Ott úgy éreztem, hogy ha már olyat csinálok, aki teljesen elítélendő. és amit magam is megvetek, akkor legalább élvezzem ki, úgyhogy 1-2 órán együtt töltöttünk. Élveztem... nagyon!!! Azt kell hogy mondja, hogy ezek voltak a legizgalmasabb pillanatok az életemben.
Ismét eljött a másnap, hihetetlen lelkiismeret furdalással. El kellett mondanom a páromnak, mit tettem. ...Nagyon rossz volt... annyira bántam, hogy megbántottam. De azt nem bántam meg ami volt.... nem tudtam megbánni pedig próbáltam.
Ez fél éve volt, azóta is a másik srác jár a fejemben, de most már nem tennék többet ilyet, csak ha szakítanék a párommal. Ezt már nem lehet, ez is sok volt.
Minden éjjel a másik sráccal álmodom, olyasmit amit megtennék vele, de nem tehetek meg, mert nem vagyok képes szakítani a párommal...
Miért nem tudok szakítani? Annyira összeköt minden. Az emlékek, az 5 év, az hogy együtt nőttünk fel szinte. Nem bírnám bántani, mert magamnak is nagyon fájna. Ragaszkodom hozzá. Nem bírom megtenni.
(Egyébként megmondtam a másik srácnak, hogy ha nem szakítok a párommal, akkor soha nem lehet köztünk semmi, a többit majd meglátjuk. Azóta kerüljük egymást, de nem vagyunk rosszba, csak nem akarunk ismét 'bajba' keveredni...)
Bocsi, hogy ilyen hosszú volt, de röviden nem ment.
Segítsetek kérlek, és ne ítélkezzetek, mert magam is tudom, hogy helytelen amiket tettem.
Előre is köszi a segítséget!
Én teljesen ilyen helyzetben voltam, mint te!
Igaz, én "csak" fél évig álmodoztam másról, de ezen kívül ugyanaz a helyzet...
Én is azt gondoltam, hogy nem tudok szakítani, mindig volt valami kifogásom magamban, hogy akkor éppen miért nem aktuális, hogy szakítsak vele. Aztán egyszer mégis döntöttem, az se volt alkalmas pillanat, de sose lett volna ilyen, viszont meg kellett tenni! És neked is meg kell lépned a szakítást! Egyszerűen nem lehetsz ilyen a pároddal, csak azért, mert félsz az ismeretlentől!
Figyelj, lehet, hogy a másik sráccal nem válik be a dolog, és miután lesz pár féktelen hónapotok, vége lesz és majd bánkódsz, hogy kár volt szakítani, de akkor is jusson eszedbe, hogy nem volt kár. Ha igazán szeretnéd, akkor nem férne ez bele, hogy folyton másról fantáziálj! Persze néha el lehet képzelni magunkat mással, vagy lhet flörtölni egy helyes férfivel, de ezek csak pillanatnyi dolgok, nem befolyásolják a kapcsolatot... de ez, amit te teszel, ez igen!
Megértem, hogy félsz, én is féltem. És ez valóban önzőség. Gondolom te is úgy vagy vele, mint ahogy én is voltam, hogy tudod,hogy a párod egész életedben kitartana melletted, nem csalna meg, vigyázna rád, veled akarna családot, bízhatsz benne...stb
De szerintem nem csak egy ilyen ember létezik, csak emiatt nem maradhatsz vele, mert bármennyire is próbálod ezt bemesélni magadnak, már nem szereted... tudom, én is ezen mentem keresztül...
És ez a vágy a másik férfi után úgyse fog elmúlni, ha ilyen sokat gondolsz rá. Nekem odáig fajult a dolog, hogy hiába feküdtünk le akárhányszor, vagy bármit csinált a barátom, nem tudtam elmenni, mert a másik srácra tudtam csak gondolni akkor is (korábban sose vltak ilyen jellegű gondjaim, most pedig kb 2 hónapon át egyszer se sikerült!).
Aztán én végül összejöttem a másik sráccal, vele most nagyon boldog vagyok. De tudatában vagyok annak, hogy lehet, hogy hamar vége lesz, de ez mindig benne van a pakliban...
De akkor is megérte, mert nem tudnám úgy leélni az életem, hogy folyton másokról fantáziáljak a barátom mellett. Márpedig lehet, hogy ez a fellángolás elmúlt volna, de jött volna a következő... Sajnos nagyon kihűlt a kapcsolatunk, belekényelmesedtünk... én nagyon sokáig próbáltam ezellen tenni, de minden hiába volt.
Szerintem ha korrekt akarsz lenni, akkor mindenképp szakíts, a kényelem és a gyávaság miatt ne maradj együtt valakivel. Bárhogy is döntesz, sok kitartást hozzá!
Hülye NŐk !
Egymást gerlyesztitek a hülyeségeitekkel.
Mi férfiak sokkal többször átb@sszuk a fejeteket,mint ahányszor azt el bírnátok képzelni.
De viszont, ha ti beleestek egyszer egy csávóba, akkor rögtön szakítanotok kelll.??!!?? HA, ha ha
Miféle érzelgős baromság ez?! A tudomány mai állása szerint a leeggesleeeegnagyobb reszelem sem tart tovább kb 3évnél, utána meg ugyanúgy jönnek a szürke hétköznapok.
Meg hát ti nők mindíg arra vágytok amit nem kaphattok meg.
Ezért még képesek is vagytok SZAKÍTANI.
Mi férfiak ezt SZAKÍTÁS NÉLKÜL is el tudjuk érni.
Úgyhogy kisanyám, ha jól kijöttetek egymással akkor maradjatok is együtt, mert sok más pacákkal sem lesz jobb neked, még sokkal később sem. Még akkor sem ,ha ezt bebeszéled magadnak. A problémákat meg kell beszélni,a párunkat meg kell ismerni,és lehetőleg úgy átverni őt, hogy amiről nem tud az neki nem is fáj.
Bosszantó amit írok??
Akkor elértem célomat. A sok hülye nő meg jobb,ha nem hallgat egymásra, mert minden eset egyedi, és a TE érzéseidet csakis csak TE bírálhatod felül, más ne osztogasson jószándékúnak vélt tanácsokat a saját tapasztalatai alapján, mert nem vagyunk egyformák (szerencsére) ,s éppen ezért nem érezhetjük ugyanazt. (kivétel az egypetéjű ikernők esete, akiknek ugyanaz a férfi a férjük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!