Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ezt nem értem. Hogy lehet valaki ilyen szívtelen? Hogy jussak ezen túl?
Figyelt kérdés
A barátom most írt egy SMS-t amuben szakított velem. Több dolgot nem értek:
1. Délelőtt mondta, hogy a világon mindennél jobban szeret.
2. SMS-ben szakítani csak szerintem tartozik a világ egyik legbunkóbb dolgai közé?
3. 1-jén lesz a szülinapom. Születésnapom előtt 5 nappal szakít. Ez normális?
MIT TEGYEK?
2012. júl. 27. 17:12
21/22 A kérdező kommentje:
Hát... kb ugyan úgy szakítottak velünk. Sajnálom.
2012. júl. 27. 18:21
22/22 anonim válasza:
20-as vagyok
én nem sajnálom, hogy velem ez történt..megszívta mert most mindenki azzal b*sztatja, hogy hogy engedhetett el meg minden :D b*szhatja(bocsi, tényleg csak mostanában beszélek csúnyábban:D) ha már mással leszek, mert találok nála jobbat is, aki megbecsül és tényleg szeret :) Te is találsz jobbat:) és ne sajnáld..de elhiheted hogy tudom mit érzel...):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!