Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek. Elhagyjam?
A történethez még tartozik egy s más, de a lényeg: most derült ki, hogy a barátom a kapcsolatunk elején még együtt volt az exével és csak akkor dobta, amikor én már biztos voltam neki. Azóta még történtek dolgok, pl egy tök ismeretlen csajra ráírt, mert bejött neki (pasiknál mit jelent? haha) egyszer találkoztak, de ő még próbálkozott utána csak nem jött össze a dolog. Valószínűleg ha lett volna esélye a csajnál, élt is volna vele. Erre rájöttem, szakítani akartam, ő öngyilkossággal fenyegetőzött, blabla, jött a dumával, hogy én vagyok élete szerelme. Miattam leszokott a fűről és próbál a dolgokon változtatni, de nekem ez más sok, pláne, hogy vannak más dolgok is.
Bocs a rizsáért, meg ha kicsit értelmetlen, a lényeg, hogy ti szakítanátok vele? Én utálom, ha hülyének néznek, és ezt megtette párszor. Csak fűre fára esküdözik, hogy nem lesz több ilyen, és azóta próbál változtatni is. De én már nem tudok ezek után megbízni benne. Szerintetek szakítsak vele?
Az a kérdés, hogy hogyan jöttél össze vele. Hogy lehetett neked ez vonzó?
Nehogy azt hidd, hogy öngyilkos lenne! Ha már ráírt az idegen csajra, olyan nagyra téged nem tarthat.
Nekem a mostani csajom nem életem szerelme, és lenne kedvem másokkal kikezdeni, mégsem teszem. Ennyire tisztelem őt, még így is.
Baráti társaságban találkoztunk, ő kezdeményezett, nem tudtam, hogy van barátnője, ha erre vagy kíváncsi. Hogy hogy volt ez nekem vonzó? Ez egy rettenetesen jó kérdés...
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!