Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti mit reagalnatok erre? Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit reagalnatok erre? Ez normalis?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolat 2 eve tart, es a baratom sokat dolgozik, es faradt, ezt meg meg is ertem. Most megkert, hogy mivel egy businessbe akar kezdeni, es ugy erzi meg kevesebb ideje lesz ram, es nem tud boldoga tenni, mi lenne ha par evre befagyasztanank a kapcsolatot, es utana folytatnak amikor mar minden sinen van. Normalis????????

2012. ápr. 18. 17:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Utolso: pont ezeket mondtam neki! Most meg panikol, hogy elveszit. Most ket dolog tortenhet, hogy rajon nem tud ugy alakitani ahogy akar es behodol, es az lesz amit en akarok (keves az esely) a masik, hogy egyszeruen vege.
2012. ápr. 18. 18:16
 12/17 ASOT ***** válasza:

hülye vagy ha engedsz neki! Ezek után még kellene neked?? Bármikor rájöhet a későbbiekben az 5-perc, hogy ő akkro most megy és majd találkoztok...

Hazudik, nem tudja mit akar, és ha fontos lennél neki akkor nem hagyna itt 1-2 évre!! Mekkroa f@szság már ez!

sok embert ismerek aki belekezd üzletbe meg miegymásba, de mellette van idő a barátnőre..ne mond már nekem h ő az év 365 napjában éjjel nappal dolgozni fog!

Legyen eszed drága!!!

Hagyd ott!

Olyan nincs h nem lehet!

2012. ápr. 18. 18:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok.

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ennek a pasinak e sosem leszel az első. Megértem, hogy mit érzel, én is benne voltam. Hallgattam órákon át a szlovák karattyolást, miközben ő egy kis áldozatot sem hozott értem.

Nos az arabok amúgy is teljesen más kultúra szerint élnek, és ezt vagy elfogadod, vagy otthagyod. Ő sem várhatja el tőled, hogy másként élj, de te sem várhatod el tőle ebben az esetben. Ha neked nem elég ez a boldogsághoz, akkor tudod, hogy mit kell tenned. Nem leszel neki az első soha.

2012. ápr. 18. 18:26
 14/17 A kérdező kommentje:
Igazad van. A kulturara fogja, de szerintem csak nem akarja elviselni, hogy igenis bizonyos ertelemben neki is valtoznia kene a kapcsolat erdekeben, es iranyitani akarom. Akkor pedig kuka. Mert egy normalis kapcsoltatban ez igy nem jo. Mondta, hogy loosernek erzi magat, mert alapveto dolgokat nem tud megtenni ertem,(eleg egyutt toltott ido) pedig az igaz, hogy mindig nagyon vigyazott ram, es szamithattam ra. ja es meg benyogte, hogy anyagilag viszont mindent biztosit nekem. Hat nekem nem bankautomata kell hanem partner. :S:S:S
2012. ápr. 18. 18:29
 15/17 A kérdező kommentje:
6-os: igazad van neked is. nem is azzal van a baj, hogy nem szeret, mert meg senki nem volt velem ennyire figyelmes ugyegyebkent, de en nem tudom elfogadni ezt a kulturalis dolgot. .Akkor pedig ennyi.
2012. ápr. 18. 18:31
 16/17 A kérdező kommentje:
ASOt, amugy annyi, hogy nem megy o sehova mert a helyszin nem valtozik. Csak nem akar vitakat mert nem lesz ram ideje. En pedig ugysem hagynam szo nelkul.
2012. ápr. 18. 18:33
 17/17 ASOT ***** válasza:

mindegy az....

a lényeg, h tönkremész ebben a kapcsolatban, aztán a következő kérdésed az lesz...hogy " hol találok normális pasit aki szeret, és akivel boldog lehetek"

Ne maradj vala ez a lényeg!

2012. ápr. 18. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!