Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit reagalnatok erre? Ez normalis?
hülye vagy ha engedsz neki! Ezek után még kellene neked?? Bármikor rájöhet a későbbiekben az 5-perc, hogy ő akkro most megy és majd találkoztok...
Hazudik, nem tudja mit akar, és ha fontos lennél neki akkor nem hagyna itt 1-2 évre!! Mekkroa f@szság már ez!
sok embert ismerek aki belekezd üzletbe meg miegymásba, de mellette van idő a barátnőre..ne mond már nekem h ő az év 365 napjában éjjel nappal dolgozni fog!
Legyen eszed drága!!!
Hagyd ott!
Olyan nincs h nem lehet!
6-os vagyok.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ennek a pasinak e sosem leszel az első. Megértem, hogy mit érzel, én is benne voltam. Hallgattam órákon át a szlovák karattyolást, miközben ő egy kis áldozatot sem hozott értem.
Nos az arabok amúgy is teljesen más kultúra szerint élnek, és ezt vagy elfogadod, vagy otthagyod. Ő sem várhatja el tőled, hogy másként élj, de te sem várhatod el tőle ebben az esetben. Ha neked nem elég ez a boldogsághoz, akkor tudod, hogy mit kell tenned. Nem leszel neki az első soha.
mindegy az....
a lényeg, h tönkremész ebben a kapcsolatban, aztán a következő kérdésed az lesz...hogy " hol találok normális pasit aki szeret, és akivel boldog lehetek"
Ne maradj vala ez a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!