Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ghostingolva szakított,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ghostingolva szakított, hogyan dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
Egy évig voltunk együtt. Mindenféle előzmény, vita nélkül ghostingolt. Nagyon magamba roskadtam, méltatlannak találom, és gerinctelennek. Semmi jelét nem mutatta, hogy szakítani akarna. Sőt, jól megvoltunk, és hirtelen ghostinggal szakított. Egyszerűen nem tudom feldolgozni, kb ptsd-m lett. Ötletek?
tegnapelőtt 17:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
37%
lehet meghalt
tegnapelőtt 17:55
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez fura. Ha en csak ugy letiltanám akármelyik pasim(exwk vagy a mostani)akkor személyesen vernék rám az ajtót kb és tennék fel a nagy kérdést hol a f.szba vagyok.
tegnapelőtt 17:56
 3/22 anonim ***** válasza:
57%
Folyt 2 vqgyok. El se tudom képzelni egy pasirol se, hogy nagyban vele járok, vagy már vele is élek, eltelt 1 év is, aztán csak ugy én simán ghostolhatnék. Ezek a föld alól is előszednének:D
tegnapelőtt 17:58
 4/22 anonim ***** válasza:
70%

Mennyi idősek vagytok?

Milyen idős és mennyire volt intenzív a kapcsolat?

Lehet esetleg másik pasi/lány a háttérben?

tegnapelőtt 18:03
 5/22 anonim ***** válasza:
Idővel.
tegnapelőtt 18:04
 6/22 A kérdező kommentje:
Intenzív volt a kapcsolat. Mondom nulla előjele volt a ghostingolásnak. Előző nap is minden rendben volt, és nem voltak nagy vitáink, mindig rendeztük a nézeteltérést. Teljes döbbenetben vagyok. Hívtam telon, írtam neki, semmi reakció nem volt. Közben lattam hogy többször fent van azóta is a közösségi médián, messengeren. Engem valszeg lekorlátozott messsngeren. Nagyon kivagyok amióta ez történt. Aludni nem tudok, remegek, sírás rohamok, emlékbetörések.
tegnapelőtt 18:19
 7/22 anonim ***** válasza:
72%
Menj el hozzá és kérdezd meg mi a baja...
tegnapelőtt 18:39
 8/22 anonim ***** válasza:
42%
Családjának írj
tegnapelőtt 18:52
 9/22 anonim ***** válasza:
Nem normális, amit csinált. Szerintem neked meg most sokat segítene egy pszichológus, hogy feldolgozd.
tegnapelőtt 19:03
 10/22 A kérdező kommentje:
11-es igen, én is erősen szakember segítségén gondolkodom. A barátaim szerint szociopata volt az illető. Ugyanis kiderült hogy másokat is megvezetett, lelkiismeret nélkül, és mindenre feljogosítva érezte magát, és neki minden alanyi jogon jár. Azt mondták, örüljek hogy megúsztam azzal, hogy ghostingolt.
tegnapelőtt 19:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!