Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jó döntést hozok ezzel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó döntést hozok ezzel?

Figyelt kérdés

Mi vagyunk az a “pár”, akik későn találkoztak. Egymásba szerettünk. Őszintén, tisztán, őrülten. Soha nem éreztünk még ilyet. Se ő, sem én. Minden érintéstől, minden egymáshoz szólástól elolvadunk.

Hatalmas, mindent elsöprő szerelem. De! És itt jön a lényeg. Ő két gyönyörű kisfiú Édesapja. Én feleség vagyok. Mindent megtettünk, hogy semmi ne alakuljon ki köztünk. Megbántottuk egymást, nem egyszer, távolságot tartottunk. Stb. De 7 hónapja elcsattant az első csók. És ott megváltozott minden. Tudtuk, hogy innen nincs vissza út. Egy helyen dolgozunk. Mindenki sejti, hogy együtt vagyunk. De amennyire csak lehet titkoljuk. De elég csak ránk nézni, mikor váltunk pár szót egymással. Végig egymást keressük a tekintettünkkel. Lopott mosolyok, lopott “puszi küldés”, titkos érintések. Ha viszont többen vannak körülöttünk, akkor jönnek a szúrkálódások. Az adok-kapok. Amit élvezek, ő is. Hiszen mindenki előtt kimondjuk, hogy mi együtt vagyunk, hogy mi igen, tegnap este együtt voltunk, de ezt senki nem hiszi el. Vagyis nem is érdekel már minket. Viszont nekem ez már nem jó. Nyíltan akarom. De ezt soha nem lehet. Megmondta, hogy a gyerekeket sose hagyja el. És sose kérnék tőle ilyet. Ma elmondta, hogy hétvégén wellnesezni mennek. A két gyerek, és az asszony, meg persze ők. Rá kellett jöjjek, hogy én mindig második leszek, mint ahogy ő is nekem. És ez nincs jól. Szakítani kell. De egy ekkora szerelmet, egy ekkora vágyat, olyan kémiát, ami sose volt senkivel, hogyan lehet lezárni? Hogyan lehet ezt befejezni? Nem fogunk másik helyre menni dolgozni, se ő, se én, hiszen szeretjük a munkahelyünket. Rá kell vegyem magam a lezáráshoz. De hogyan? A “cső ennyi volt”, itt nem opció. Ő 40, én 35 éves vagyok.

ma 07:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
Ha annyira, de annyira szerelmes lenne beléd akkor elválna és a gyerekeit nevelné hétvégi apukaként, de mivel senkit se szeret vagyis téged se így inkább hűtlen a gyerekei és felesége háta mögött veled. Természetesen te sem szeretsz senkit csak önmagad mert másképp te is elválnál és nem lennél csalfa. Egyszerűen menekültök a langyos, unalmas házasságból mindketten és szerelemnek nevezed holott kapcsolatfüggők vagytok. A szerelem sokkal később alakul ki és nem úgy, hogy munkahelyen koketáltok, smároltok, mindenki látja körülötted, hogy csaljátok a partnereiteket.
ma 09:05
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Nekem volt ilyen munkatárs-szerető kapcsolatom, 27 éves voltam, férjezett. 3 évet dolgoztunk együtt miután "összejöttünk". Nagy szerelem, erős vágy, szexuális vonzalom, minden volt. Nekem akkor még nem volt gyerekem, neki 2 fia. A feleségét is ismertem, ebédeket hordott neki a munkában. Vagy 1 évig játottuk a szeretősdit, amikor nekem lett egy jó külföldi ajánlatom. Elfogadtam a munkát. Először hiányzott, nehéz volt, de 3-4 hónap alatt teljesen elfogytak az érzelmek. Mára már csak egy emlék.
ma 09:12
 13/20 anonim ***** válasza:
61%

Ha tényleg le akarod zárni, akkor muszáj munkahelyet váltanod.

Bár én maradnék ebben, végülis jól feldobja a hangulatotokat ez az egész. Sürgetni nem sürget senki se idő se, akkor mi bajod lehet? Aztán majd az idő megoldja ezt a helyzetet helyetted. Ő nem fog válni, mert ez kényelmes neki így, és nem is akar többet tőled, neki ettől izgalmas. Legalábbis egyelőre aztán ha ez kiderül és szerencséd lesz mert kivágja az asszonya, akkor talán viheted.

De egy biztos! Ha mindketten hűtlenek vagytok a párotokhoz, azokból már soha nem lesz normális kapcsolat mert mindig kifele fogtok hajlani a kapcsolatból.

ma 09:26
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
#11 Egyetértek, ez kicsit az a kategória mikor tiniként a vágyat rögtön szerelemként definiálod. Csak azért mert megvan a kémia és tök random flörtölgettek egymással a munkahelyen, ez csak vágy. Ismered egyáltalán, szoktatok beszélgetni a 10 perces ebéd szüneteken kívül? Attól mert működik a szex még Koránt sem biztos, hogy kapcsolatban jól működnétek és nem játszanátok el ugyanezt a történetet 1 év múlva mással. Másik meg elmondta ő sosem hagyná el a gyerekeit, ergo a családját, te egyértelmű itt többet akarsz ő meg jól szórakozik. De így neked is jó a langyos víz kapcsolat legrosszabb esetben a férjednél.
ma 09:42
 15/20 anonim ***** válasza:
59%
Nekem volt egy hasonló esetem. Tök helyes kolléga, már az első munkanapomon láttuk, hogy bejövünk egymásnak. Jóba lettünk, mint barátok. Én szingli voltam, ő viszont házas, két gyerekkel. Szóval tudtam, hogy megvan a kémia, ráadásul személyiségre is nagyon tetszett. De! Soha a büdös életben nem mennék bele ilyen szituba, hogy egy házas ember életébe bekavarjak. Megmaradtunk jóbarátnak, és kész. Nekem ez nem volt annyira nehéz, hogy ne tudtam volna egy helyen dolgozni vele. Jól esett, hogy tudtam, tetszem neki, biztos neki is fordítva, de szerette a feleségét, gyerekeit imádta. És ez így is volt jól.
ma 09:48
 16/20 anonim ***** válasza:
74%

Amit leírsz, az nem szerelem, az szimpla vonzódás, nemi vágy. Az ilyen "mindent elsőprő, visszafordíthatatlan" szerelmek ahogy jönnek, úgy mennek is. Tapasztalat.

Elvakít a rózsaszín köd, izgalmas a titkolózás.

Nem egy olyat ismerek, akik a szeretőért elhagyták a családjukat, aztán pár hónapra rá koppantak egy nagyot, miután nem kellett titkolózni.

ma 10:33
 17/20 anonim ***** válasza:
83%
Mindenképp válni kellene legalább neked elvégre a házastársad szénné csaltad testileg és érzelmileg egyaránt. Nincs lelkiismereted, önbecsülésed, egy r**** vagy vele együtt. Sőt olyan ratyik vagytok, hogy titeket az indít be, hogy mások előtt eljátsszátok mennyire utáljátok egymást bár tudják, hogy viszonyt folytattok. Idők kérdése valakinek mikor fog eljárni a szája és borítani fog a férjednek és az ő feleségének. Tehát válás lesz a vége hiába szeretnétek megúszni. Szerelemről szó sincs titeket a tabu, tiltott gyümölcs vezérel, arra gerjedtek meg persze hazudtok saját magatoknak és egymásnak, hogy szerelmesek vagytok egymásba. Amint válnátokmar már nem is lenne olyan jó a szex és elmúlnának a hamis érzések. De nyilván mozaikcsaládozás is rendesen betenne és különmennétek egykettőre. Bár az újabb hűtlenség is berakná a kaput hiszen hűtlen típusúak vagytok.
ma 11:05
 18/20 anonim ***** válasza:
53%

4!

Ez pont azt bizonyítja, hogy igenis ér valamit. Elhagyták a párjukat, összejöttek, boldogok lettek.

ma 11:54
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Hiába a sok lepontozás, a kapcsolatot pont a titkolózás izgalma tartja fent. Rajtam röhögött is az exférjem és a szeretője (olvastam pár üzenetváltást). Azt élvezték, hogy mindenki velük foglalkozik, amikor már titkolózni sem próbáltak. Miután az emberek már le*rták őket, kihűlt az egész pár hónapos, "komoly" kapcsolat.
ma 12:42
 20/20 anonim ***** válasza:
16: Én felpontoztalak téged mert igazad van, sőt írtam is, hogy őket csak a tiltott gyümölcs izgatja.
ma 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!