Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátnőmmel és nem rá valló, kirívó képeket töltött fel az oldalára?
Figyelt kérdés
Ezt most mire véljem? Sosem volt az a magamutogató fajta. Nekem szexi volt, de másnak nem. Most teljesen ledöbbentett az új "arca".
Ezzel engem provokál vagy mit akar elérni vele? Vagy már túl is lépett volna?
ma 12:34
11/14 anonim válasza:
Ez is egy arca. De már szakítottál, kár figyelned, és izgatni magad miatta.
12/14 anonim válasza:
Sztm abszolút nem biztos hogy neked ehhez bármi közöd van...mármint "nem neked szól".
13/14 anonim válasza:
Még jó, hogy amúgy semmi közöd hozzá, hiszen nem vagytok együtt 😉
14/14 anonim válasza:
Mi az, hogy másnak nem?😂 Szerintem eddig is szexi akart lenni, de ebben a mondatban minden benne van, hogy mennyire lehettél támogató barát. Gondolom elnyomva érezte magát, most meg végre kitörhet a szürke egér kategóriából. Ha eddig értelmes volt, az nem változik meg attól, hogy feltesz egy kis sminket, meg passzosabb a póló. De arra bőven jó lesz, hogy nálad normálisabb férfiaknak is felkeltse a figyelmét, akik nem ilyen kis komplexusos görcsök, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!