Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen reális forgatókönyvek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen reális forgatókönyvek vannak?

Figyelt kérdés

Történet röviden:

Alakuló kapcsolatom volt.

A lány (jelenhez viszonyítva) kb. 6 hónapja szakított volt barátjával, akivel kb. 2 évet volt együtt és eléggé traumatizáltan került ki (megcsalás, bántalmazás stb…) én nem sokkal a szakítás után kerültem a képbe, és azóta folyamatosan randizgattunk, találkozgattunk összecsiszolódtunk, amikor megkérdeztem, hogy hivatalosan circa fél év után nem szeretnénk-e kimondani, arra a válasza az volt, hogy még idő kell neki az előző kapcsolata után, amit tiszteletben is tartottam, nem volt probléma belőle. Együtt karácsonyoztunk, családok együtt és most döntött úgy, hogy neki még több időre van szüksége egyedül, szeretné lezárni végleg az exét, amit nem sikerült az elmúlt pár hónapban.

Naivságom az, hogy bizakodó vagyok és várok, amennyiben sikerül magában rendezni a dolgait a jövőben lehet folytatása, vagy objektív külsős nézőpontból ez hogy csapódik le nektek?

Válaszaitok előre is köszönöm!

tegnap 11:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg jól érzi magát veled, de fél elköteleződni mert nem akar ugyanúgy járni. Ha attól eltekintve, hogy nem vagytok hivatalosan kapcsolatban párként funkcionáltok, (minőségi együttöltött idő, intimítás, érzelmek, stb.) akkor nem görcsölnék rá. Ha sima baráti kapcsolatotok van amit csak te akarsz magasabb szintre emelni, akkor nem erőltetném tovább.
tegnap 11:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem ebből a történetből az jön le, hogy pátyolgatod, segíted feldolgozni az exe okozta traumákat, türelmes vagy vele stb. Fél év alatt nem tudja eldönteni mit akar. Hát nem tudom, aztán meg majd gondol egyet és pikk pakk összejön mással? Oké és ez tök szép tőled, hogy segítesz neki tovább lépni, csak magad is nézd, mert a végén te mész ebbe tönkre. A sok remény, várakozás. Félreértés ne essék én nem lebeszélni akarlak róla, de itt azért van esély rá, hogy végül nem kellesz neki és egyedül maradsz.
tegnap 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!