Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már olyan párod aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan párod aki elfelejtette " honnan jött"?

Figyelt kérdés
Nálunk párommal ez történt úgy érzem, mert elfelejti hogy nem annak köszönheti főként hogy mi mindenre jut pénze mert ő mennyit teper érte ( dolgozik igaz, de abbol a fizubol nem jutna neki ennyi mindenre amit most megtehet). Hanem azért teheti meg mert egy csomó alap dologra nem kell költenie amit megkap. Én úgy érzem nem becsüli meg
tegnap 09:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert sose rugózok ezen, és nem zavar, ha a párom büszke a teljesítményére is.
tegnap 09:27
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Te minek vagy ilyen emberrel? Sőt: miért vagy olyannal, akit ennyire lenézel? Ez rólad mit mond el?

Beteg vagy te fejben, de nagyon.

tegnap 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Boltos csávó?
tegnap 10:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a volt férjem. Én kupáltam ki.

Ez a foster wife-jelenség. Kivakarod, aztán megpattan mással. Cserébe utána válogathatsz a más csajok által kikupált pasikból. Ez a jó része a dolognak, hogy már készen kapod :)

tegnap 10:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért, honnan jött? Nem mindenki szorul rá, hogy a putriból vigyen haza valakit, aztán kikupálja.
tegnap 13:26
 6/6 anonim ***** válasza:

nagyonis

De a válás után ismét megtanulta.

tegnap 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!