Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom meghackelni az exem kapcsolatát?
Szóval az van, hogy vissza akarom őt szerezni. De engem ez a csaj mindig kritizált, szinte mindenért. A magasságom miatt is, mert csak egyforma magasak vagyunk. S neki fontos, hogy a párja magasabb legyen nála. Na most az ex egy eléggé magas nő, meg nem is annyira vékony. Meg az is volt a baja, hogy csak egy egyszerű sofőr vagyok. Ő meg egy egyszerű tanárnő volt. S szerinte hozzá, egy felsővezető, jólmenő vállalkozó vagy egy főorvos illene. Mert szerinte a tudat őt emelné, ha egy olyen pasival lehetne. Én azóta létrehoztam, egy szállítmányozási vállalkozást, pont azért, hogy neki bizonyítsak.
Kitört rajta valami apakomplexus és akire lecserélt, egy nagyon alacsony, vézna, púpos, kb. 70 körüli vénember. S nem a pénz miatt választotta őt, mert elég csórónak néz ki az öreg.
Annyit tudok, hogy zavarja a papókában a kora, az alacsony termete és a vékony testalkata.
Én készültem kérdésekkel, amik elbizonytalaníthatják, az új párjával kapcsolatban.
Pl. Gyanútlan puhatolózások:
Te mindig is az erősebb, kisugárzó férfiakat szeretted
Milyen érzés, hogy idősebbel vagy?
Hogyan éled meg, hogy talán kicsit több figyelmet kell fordítanod arra, hogy minden rendben legyen közöttetek az ágyban?
Azt szokták mondani, hogy nem a gyógyszerek segítenek, hanem inkább a valódi vonzalom.
De biztos van olyan férfi, akinek segítenek az ilyen dolgok. Te hogy látod?
Aztán hatok a hiúságára Pl.
Érdekes, hogy nem nagyon akarsz beszélni az új kapcsolatodról. Talán mégsem annyira kerek minden? Csak egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy mennek a dolgaid mostanság. Mint régi ismerős.
Ha kicsit megnyílik, jobban belemegyek a dologba. Pl.
Ha már elmúlik a nagy rózsaszín köd, az évek alatt az apróbb dolgok is egyre nagyobbá válhatnak. Nem gondolkodtál azon, hogy ha most sem teljesen az eseted, akkor idővel ez még jobban érződik majd?
Kíváncsi vagyok, milyen lehet, ha mindig neked kell lehajolnod hozzá egy pusziért.
Néha elgondolkodom, hogy az idő múlásával milyen változások várhatóak egy kapcsolatban. Gondoltál már arra, hogy az életkorával idővel több ápolásra szorulhat? Nem félsz attól, hogy pár év múlva talán neked kellene gondoskodnod róla, ha az egészségi állapota romlik? Ez olyan amit szívesen vállalnál vagy ez még nem foglalkoztat?
Remélem, azért figyelsz rá, hogy ne hajtsd túl szegényt... az ő korában már nem árt az óvatosság. Nehogy stroke-ot kapjon rajtad vergődve, aztán mentőt kelljen hívni.
Ha azt írja, ne gúnyolódjak,
Rendben, nem kérdezősködöm tovább, de őszintén szólva, csak azért érdekel, mert kíváncsi vagyok, mi az, amit én nem tudtam neked megadni, és ő igen. Talán tanulhatnék belőle.
Nem akarlak megbántani, tényleg nem. Csak tudod, mindig azt hittem, hogy hozzád egy olyan férfi illik, akit mindenki irigyel. Lehet, hogy tévedtem?
Tudod, egyáltalán nem akarlak kérdőre vonni, de mindig emlékszem, hogy te voltál az, aki magasra tetted a mércét, és büszke is voltál rá. Így kicsit furcsa belegondolni, hogy most épp egy szerényebb alkatú férfi mellett vagy.
Az ismerettségi körömben is számtalan ilyet láttam, hogy akinek ilyen nagyon magas elvárásai voltak, azok a végére, mindig a minimummal kellett beérniük.
Ha azt mondja, hogy az intellektusával és a törődésével fogta meg, akkor ezt mondom:
Az intellektus persze fontos, de egy kapcsolatban nem csak az számít.
De nem gondolod, hogy ha valaki igazán szerelmes, akkor az sokkal több, mint a beszélgetések szintje? A szerelem egyben testi, érzelmi és lelki kapcsolat is. Vajon mindez megvan?
A törődés is fontos, de az önmagában nem mindig szerelem. Hiszen törődni lehet barátként is, de egy kapcsolatban ennél talán több kell, nem?
Persze szerintem működni fog, mert neked apád helyett, apád lehet, neki is jó, mert az ilyen kategóriájú pasik, olyan fullos nőket mint te, maximum csak magazinban látnak.
Ha azt mondja, vele van és nincs döntés, akkor csak ezt írom neki:
Szóval "törppapával" boldog vagy? Hát, legalább valaki megtalálta benne a szépet. Mondjuk, érdekes elképzelni, hogy egy olyan nő, aki régen csak a legjobbra vágyott, most egy... hát, hogy is mondjam, "alacsony energiájú" választással köt ki.
De tényleg, mit szeretsz benne? Biztos nem a pénzét, mert elég csóresznak néz ki az öreg. Az a rengeteg élettapasztalat, amit a nyugdíj előtt összegyűjtött? Vagy csak az a biztonság, hogy biztosan nem hagy el egy fiatalabbért, mert hát te vagy neki az "életmű"?
Nézd, én is fejlődtem azóta. Már nem az a "soför" vagyok, akinek egyszer lenéztél. Magas rangú cégvezető vagyok, akinek a lábai előtt hever a világ. És tudod mit? Egy férfi, aki meg is tud tartani egy olyan nőt, mint te. Szóval ha jobbat keresel, még mindig én vagyok a válasz.
Őszintén, nem zavar, hogy egy ilyen "kerti törpe" árnyékában éled az életed? Gondolj bele, hol lesz ő tíz év múlva? És hol lehetnél te? Mellettem az élet minden szempontból többet kínál.
Még mit lehetne írni szerintetek vagy hogyan írjam át a kérdéseket, hogy elbizonytalanodjon az új párja mellett?
Jaj nem úgy van az! Hagyjuk a közhelyeket. Visszaszerzem a papókától, kerül, amibe kerül!
És a fazék aranyát is vasalja be rajta. Mert úgy szól a koboldtörvény. Ha valaki elfog egy koboldot, egy fazék aranyat kell adnia, mikor elengedi.
Milyen feljelentés te? A rendőrség a zsebemben van!
Nem olvastam végig, mert túl hosszú és unalmas. Plusz igazából az első mondatban van a lényeg.
"De engem ez a csaj mindig kritizált, szinte mindenért."
Miért is akarod te őt vissza szerezni, ha nem vagy elég jó neki? Gondolod nem találnál egy olyan nőt, aki úgy szeretne ahogy vagy?
Aztán miért? Jobb vagyok, mint az a vén suttyó.
Miért, téged nem idegesítene, ha kritizál és egyszer csak összejön egy olyannal, aki még nálad rosszabb?
Ezt sosem értettem a pasikba.
Miért mindig az a retek ri.banc kell nektek, aki semmibe vesz?
Az a nő aki meg körbe ugrál, szeret, főz, takarít, mos rátok, biztos, h a kukában végzi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!