Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen mély érzéseket tud kialakítani az, aki 3. Partnerével van egy évben?
Figyelt kérdés
Velem úgy jött össze, hogy eldobott egy kapcsolatot, majd engem is eldobott, és most fogyasztja a 3.at. 40 feletti nőről van szó.nov. 8. 12:37
11/25 A kérdező kommentje:
Igen, csak itt a továbbállás módja volt kifogásolható. Sunyi húzás.
nov. 8. 13:31
12/25 anonim válasza:
Hát de bakker mást csalt meg veled. Persze, hogy téged is dobott más miatt.
13/25 A kérdező kommentje:
Jogos! 10/11 es is jól mondta, fel is voltam készülve, be is igazolódott. Kíváncsi vagyok, hogy mi jár ilyenkor az ilyen emberek fejében. Én nem így működöm.
nov. 8. 13:34
14/25 A kérdező kommentje:
9/13 persze , hogy rosszul esik ,ha így bánnak az emberrel. Itt arra vagyok kíváncsi, hogy vajon mi mehet bennük végbe. Számomra érthetetlen.
nov. 8. 13:37
15/25 anonim válasza:
Miért vele foglalkozol amikor semmivel se vagy különb tőle? Szerető voltál, neked ugyanúgy nincs önbecsülésed mint neki és utána picsogsz mert kapcsolatfüggő vagy mint ő.
16/25 A kérdező kommentje:
15/15 mellé lőttél.
nov. 8. 13:44
17/25 anonim válasza:
Mivel kapcsolatban? Nem voltál a szeretője fizikálisan értve? Attól még érzelmileg veled csalta meg és elhagyta. Na te ugyanolyan sorsra jutottál mint az exe. Ha te nyugis szívvel voltál a szeretője, ugródeszkája bár tartottál tőle, hogy ugyanúgy jársz akkor neked se van önbecsülésed mint neki. És ha rajta nyaffogsz meg annak ellenére hogy milyen mégis vele voltál az azt jelenti, hogy mindegy kivel jössz össze csak legyen párod ami kapcsolatfüggőség. Egyformák vagytok jó reggelt!
18/25 A kérdező kommentje:
17/17 Nem nyugis szívvel voltam a szeretője. Támogattam , hogy beszéljen vele. Szakított is, csak rólam nem számolt be. Nem vagyok kapcsolatfüggő. Eltértél a tárgytól.
nov. 8. 13:57
19/25 anonim válasza:
Mivel nagyfiú? Azt szeretted volna hallani, hogy milyen mocskos qrva, milyen mihaszna féreg? Oké. Illik rá, de rád is!
20/25 A kérdező kommentje:
19/19 beteg állat :D
nov. 8. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!