Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exemmel találkoztam és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exemmel találkoztam és bevallotta még mindig szeret és nem tud elengedni. Viszont nem beszélünk mindig nem nagyon szokott keresni. Nekem most megint hiányzik és rossz. Próbálkozzak??

Figyelt kérdés
nov. 4. 18:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert igazából eléggé őszintének tűnt,de ha valóban nem tud elengedni és szeret akkor megpróbálhatnánk.. Ő 40 Én 26
nov. 4. 21:49
 12/17 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam hogy megkérdezzem-e tőle hétvégén találkozunk-e.. Csupán annyi bajom van hogy nem nagyon keres.. Csak ritkán. És azt mondta ő sem érti mivan vele
nov. 4. 21:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha annyira szeretne, keresne. Szerintem csak nem jött össze neki valaki, és visszament a biztos helyre, amit amúgy kifejezetten nem is akar.
nov. 5. 07:50
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen én is ezen gondolkodom. Azt mondta nem akar ismerkedni mert neki az erőfeszítés de velem jól érzi magát.
nov. 5. 11:17
 15/17 anonim ***** válasza:
26 évesen kajak nincs jobb opciód?
nov. 5. 11:20
 16/17 A kérdező kommentje:
Mivel szeretem én is még mindig..és úgy érzem sose fog elmúlni..
nov. 5. 15:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Hidd el, az idő mindenen segít. De most csak hintáztat. Én is azt hittem, hogy soha nem fogok “kiszeretni” az exemből, most már több mint egy év eltelt, és sokkal tisztábban látok. Most már nem csak a szép emlékek vannak a szemem előtt, és az már biztos, hogy nem engedném meg neki, hogy egy szamárnak használjon.
nov. 8. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!