Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitas utan rideg levegonek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitas utan rideg levegonek nez fapofat vag ez csak szinjatek?

Figyelt kérdés
Szakitottam vele, azota atnez rajtam mintha nem is leteznek ha meglat. Kozony es ridegseg latszik az arcan. Ez csak 1 felvett alruha? Nekem azert ez rosszul esik mer csak kozunk volt egymashoz, en koszonok neki ha meglatom meg nem nezem levegonek

nov. 1. 18:09
 1/9 anonim válasza:
100%
Ha szakítottál vele, miért számít, hogy miképp viszonyul hozzád? Általában az emberek nem maradnak kapcsolatban szakítás után, hanem próbálják elengedni a másikat. Gondolom ő is ezen van.
nov. 1. 18:14
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Szakítottál vele. Mégis mit vársz? Boruljon a nyakadba és örüljön neked?
nov. 1. 18:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Hat nem de olyan megalazo ez a levegonek nezes dolog. Nem veszekedtunk, normalis szakitas volt
nov. 1. 18:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól még rosszul eshetett neki 🤷‍♀️
nov. 1. 18:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én még kerülnélek is, ha végre akkor vég nincs után jópofizás haverkodas std....
nov. 1. 18:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt a szakítás oka?
nov. 1. 19:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Igazabol reszemrol mindig en tettem mindenbe erofeszitest es mar elegem lett h nem kapok vissza semmit. O tudomasul vette a szakitas tenyet. Gondolom ha nem eroltette meg magat a kapcsolatba, a szakitast is konnyeden vette akkor gondolom mar o se szeretett es igy nem ertem most ezt a viselkedest. En akkor voselkednek igy ha haragudnek meg ha erzelmeim lennenek, de neki tuti nincsennek
nov. 1. 19:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Nyilván azért,hogy ha vége, akkor legyen vége.Nem kell jópofizgatni a semmiről.Egy Hello, aztán balra el...
nov. 1. 19:46
 9/9 anonim ***** válasza:
23%
Bunkó. Nincs túl rajta, de nem tud felnőtt, intelligens ember módjára viselkedni.
nov. 1. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!