Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany honapig lehet mondani h a szakitas még friss?
Figyelt kérdés
#Friss szakitas
okt. 26. 15:02
1/4 anonim válasza:
Hónapig?
Szerintem inkább napokban kéne mérni.
Vagy abban se.
2/4 anonim válasza:
Tőlem mondhatod egészen addig, míg nem vagy túl rajta. De inkább így mondanám, mint azt, hogy friss és már akár évek is elteltek.
3/4 anonim válasza:
Amíg annak érzed. Ez csak rajtad múlik. Ha te fél év múlva is úgy érzed, hogy gyászolsz, vagy rányomja az életedre, akkor azért már el kéne menni.pszichológushoz, de persze, érezheted, hogy korai még új kapcsolatba kezdeni vagy hasonlók.
4/4 anonim válasza:
A lényeg az, hogy ki mennyire sérül benne.Nekem három évig fájt.Már jól vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!