Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Tanácsot szeretnék kérni.
A párommal huzamosabb ideig voltunk együtt (nem egy két hónapról van szo) viszont szakitottunk mivel nem működött, nem tudtunk bízni a másikban és sokat veszekedtunk. 2 hónapig nem beszéltünk majd rairtam ( én vagyok a no), beszélgettünk és találkoztunk. Úgy nézett ki hogy mindketten akarjuk és megprobaljuk hátha most működni fog.
Viszont elmondta hogy lefekudt egy lánnyal ráadásul többször is.
Ez engem mai napig nagyon zavar és nem tudom elengedni. Tény hogy nem voltunk együtt akkor de igy is fáj. Akárhányszor ránézek eszembe jut hogy máshoz ért hozzá és ilyen könnyen tovább lépett rajtam.
A kerdes az lenne hogy ezen tovább tudok majd lépni? Vagy szakitanom kéne vele?
Utóirat. Beszéltem vele erről de azt mondta nem jelentett semmit és engem akar stbstb
Szóval nem tudom mi legyen.
De ha csak az újrakezdést nézzük, akkor a múltbeli problémák megoldásához még jött egy újabb komoly probléma, szóval nemhogy csökkentek a megoldásra váró dolgok, hanem még nőttek is.
Ebből a menetből nagyon nehéz lesz nyerni, én úgy látom...
Egyébként meg nem kell rögtön igen-t mondani, hagyj időt magadnak átgondolni. Mindegy mit mond a férfi, a tettek fogják bizonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!