Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tiszta szívből gyűlölöm az exemet, az meddig normális?
Nem azért gyűlölöm, mert elhagyott másért, hanem azért, mert cserben hagyott.
Erre nincs bocsánat, gyűlölöm azt a nőt.
De meddig?
Felesleges.
A gyűlölet az kb olyasmi, minthogy mérget veszel be azért, hogy a másik meghaljon ...
Engedd el.
Engem is anno megcsalt az exem, jól hülyére vett miközben tudtam hogy mire megy ki a játék a "csak barát, olyan mintha a bátyám lenne" dumával.
Eleinte volt bennem harag, aztán rájöttem, hogy totál nem ér semmit sem már. Múlt. A pozitív élményeket eltettem, a negatívak tanulságok, és kész, menni tovább előre. Vannak fontosabb dolgok és emberek akikre fordíthatnád az idődet, energiádat, figyelmedet.
Én is így érzek.
Elhagytam mert kihasznált 1 évig, enni meg dugni járt hozzám.
Én hülye szerelmes voltam...
1 év kellett hogy kiábránduljak és meg is utáltam.
Most máshoz jár vacsizni, meg szerencsétlenkedni az ágyban. Nekem pedig férjem van és gyerekem.
Ő meg csak potyázik mindenhol, de felelősségvállalás nélkül természetesen...
En a szakitas utan 1-1,5 evig voltam igy vele.
Nem akartam tole semmit utana, de olyan szinten csalodtam benne, mint emberben es olyan fereg modon viselkedett…kellett ido, amig el tudtam ezt engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!