Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha tiszta szívből gyűlölöm az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tiszta szívből gyűlölöm az exemet, az meddig normális?

Figyelt kérdés

Nem azért gyűlölöm, mert elhagyott másért, hanem azért, mert cserben hagyott.

Erre nincs bocsánat, gyűlölöm azt a nőt.

De meddig?

okt. 13. 21:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Felesleges.

A gyűlölet az kb olyasmi, minthogy mérget veszel be azért, hogy a másik meghaljon ...

Engedd el.

Engem is anno megcsalt az exem, jól hülyére vett miközben tudtam hogy mire megy ki a játék a "csak barát, olyan mintha a bátyám lenne" dumával.

Eleinte volt bennem harag, aztán rájöttem, hogy totál nem ér semmit sem már. Múlt. A pozitív élményeket eltettem, a negatívak tanulságok, és kész, menni tovább előre. Vannak fontosabb dolgok és emberek akikre fordíthatnád az idődet, energiádat, figyelmedet.

okt. 13. 21:50
 2/11 anonim ***** válasza:
30%
Mit értesz azalatt, hogy cserben hagyott?
okt. 13. 21:50
 3/11 anonim ***** válasza:
23%
Ok nélkül nem hagynak el senkit!!Csak ezt ugye öl nehéz beismerni.Amikor elkezded magadban is a hibát megtalálni , akkor talán a gyógyulás is érkezni fog.
okt. 13. 21:54
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Miért hagyott cserben? Örökké utálhatod, az nagy motiváció
okt. 13. 22:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs olyan, hogy meddig. De lehet eleve elakadásaid vannak az életedben, nem tartasz ott, ahol szeretnél, ez iszonyú feszültséget kelt benned, és ezt projektálod rá... Na mondjuk ezzel lehetne foglalkozni, és akkor majd ha helyreráztad a helyzetet, amivel már elégedett leszel, akkor őt is el fogod engedni.
okt. 13. 22:24
 6/11 anonim ***** válasza:
40%
Még mindig kötődsz hozzá és a múlt fogja vagy amíg a gondolataid állandóan körülötte pörögnek. Ismered a mondást, aki folyton a múltba néz az s.ggel megy a jövőbe!
okt. 13. 22:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is így érzek.

Elhagytam mert kihasznált 1 évig, enni meg dugni járt hozzám.

Én hülye szerelmes voltam...

1 év kellett hogy kiábránduljak és meg is utáltam.

Most máshoz jár vacsizni, meg szerencsétlenkedni az ágyban. Nekem pedig férjem van és gyerekem.

Ő meg csak potyázik mindenhol, de felelősségvállalás nélkül természetesen...

okt. 13. 22:58
 8/11 anonim ***** válasza:

En a szakitas utan 1-1,5 evig voltam igy vele.

Nem akartam tole semmit utana, de olyan szinten csalodtam benne, mint emberben es olyan fereg modon viselkedett…kellett ido, amig el tudtam ezt engedni.

okt. 14. 07:23
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is gyűlöltem, de csak saját magamat mérgeztem vele. Ha összefutottunk az utcán, a köszönését sem fogadtam. Nálam is kb. 1,5 évig tartott, mire túljutottam rajta. Mai eszemmel tudom, hogy senki nem ér meg ennyit, de sajnos ezt nem tudjuk irányítani.
okt. 14. 07:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg friss a dolog a harag az termeszetes .
okt. 14. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!