Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogyan éltek meg?
Sokszor vagyok ugy kapcsolatban hogy a semminél azert megis jobb.
Vagy amig masik nincs.
Nekem pl teljesen sz.r hazamenni ugy a lakásba hogy nem vár senki meg minden nap ugyanaz pl munka aztan otthon vacsi furdes alvas, akkor inkabb már a párommal a vacsi sztorik vagy egy kis bor a teraszon röhögések stb, lazulás vele-barátok haverok zene a kocsiban stb es reggel egyutt a kávé vagy bevisz meloba vagy szerez nekem vmit egy havertol vagy bekuld vkit hozzám a meloba kajával vagy bejon ő es bomolunk szünetemben stb. Megha tudom is hogy talonozik, nőzik, el fog hagyni nem is szeret, de ez még ekkor is tobber ér mint az hogy egyedul húzom az igát csak a kollegákat latom a meloban megélem a szokásos alázást mobbingot buszon mindenki le se sz.r otthon vár a csend meg a mosatlan meg a net még enni sincs kedvem zsiros kenyér hogy ne fájjon a hasam ne legyen annyi mosatlan es masnap kezdodik ugyanez es minden nap egyforma es kezdödik a demencia meg leépulés is.
Először is szerintem ne romantizáld a szenvedést.
Ezek a szavak, "csontig hatóan" meg a "sosem szeretettek ennyire senkit"...
Ezt csak most érzed így, aztán jön valaki, aki majd megbecsül, viszont szeret. Gondold el, hogy azt a személyt mennyire fogod szeretni, ha a rosszat ennyire "szereted".
Ez valójában nem szeretet, hanem rossz kötődési mintáid vannak, és mivel ez az ismerős, kötődsz olyanhoz, aki nem szeret, játszik veled stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!