Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most akkor pontosan miért is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor pontosan miért is szakított velem? Valóban nem szeret már?

Figyelt kérdés

Volt egy 9 hónapos kapcsolatom, ahol hamar összeköltöztünk. Egy ideig nem volt munkám és a családommal sem volt jó viszonyom,aztán nyilván sokszor ment a vita ezen. Egy idő után elkezdett bántani, hogy ingyenélő vagyok miközben már elkezdett a családom támogatni. Mindig utálta,hogyha programot szerveztem neki.Elkezdett ütni is,rángatott,mikor megvédtem magamat,a nyakamnál fogva húzott,hogy takarodjak el a lakásából és társai

Később elkezdtem iskolába járni,és az lett a baja,hogy biztos pasikkal beszélgetek,mert egy férfi osztálytársam rám írt,hogy miből írunk dogát. Mindennap átkutatta a telefonomat. Aztán tegnapelőtt összeveszett velem, hogy egy k betűs nő vagyok,nővére is írogatta neki,hogy dobjon ki,mert egy utolsó pszichopata vagyok,amiért nem hagytam,hogy az exem hazudozzon a barátaimról.

Valótlan dolgokat állított, és hazudott róluk.Felmentem suli után hozzá és dühömbe elmondtam mindennek. Nyilván, nem kellett volna úgy beszélnem vele.Aznap este veszekedtünk ,majd csókolóztunk és együtt aludtunk el.

Másnap reggel megkérdeztem,hogy szeret -e és hosszú gondolkodás után mondta,hogy igen.Itt már éreztem picit a bajt.

Felhívtam őt suli után és közölte,hogy majd találkozunk valahol és beszélgessünk,végül hosszas könyörgés után kinyögte,hogy nem szeret,elengedett és hagyjam békén őt.A cuccaimat az anyjával hozta vissza és a lent hagyta a lépcsőházunk földszintjén,hogy ha kellenek a cuccaim akkor menjek le értük,mert ő nem hozza fel,anyukám kiosztotta őt,erre ő elmenekült.

Le is tiltott,pedig előtte azt mondta,hogy nem fog.

Nem szeretett már valóban vagy csak fél az érzéseitől?

szept. 25. 05:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
94%

"Felmentem suli után hozzá és dühömbe elmondtam mindennek. Nyilván, nem kellett volna úgy beszélnem vele.Aznap este veszekedtünk ,majd csókolóztunk és együtt aludtunk el."

Valami ritka szánalmasak vagytok. Főleg te.

Kérlek ne szülj gyereket soha az életbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szept. 25. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!