Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért fáj nekem jobban?
Sajnálom!
Igazából a leírtak alapján szerintem el kellene engedned ezt az embert láthatólag teljesen elhanyagolja az érzelmi igényeidet. Senkivel nem lehetsz bunkó, a tisztelet mindenkinek jár, de ha az ember elvileg még szeret is akkor pláne nem kellene annak lenni. A szeretet és a bunkóság nem fér össze, a legtöbb kapcsolatban vannak olyan pillanatok, amikor a hátad közepére nem kívánod a másikat, de meghallgatod, mert szereted (nekem ez a sportról vagy az autójáról való monológok szoktak lenni, de cserébe én ugyanilyeneket tartok a random mániáimról, olvasmányaimról stb.). Jogod van az érzelmeidhez, ahogy látszik őt nem viseli meg érzelmileg a dolog, mert nem rak bele igazán. Szerintem ne vesztegesd olyanra az idődet, aki nem foglalkozik veled, mert ennek hosszú távon semmi jövője (vagy nagy szenvedést okoz majd neked). Gyászold meg, aztán engedd is el!
Ha valaki már a kapcsolat elején bunkó, arra nem érdemes az idődet vesztegetni, mert csak egyre rosszabb lesz.
Tudod, azt mondják, ne arra figyelj, mit mond, hanem arra, mit tesz. Ha a szavai és a tettei nincsenek összhangban, akkor vagy nem szeret, vagy vmi súlyos személyiségzavara van. Mindkét esetben jobban jársz, ha hagyod köddé válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!