Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mért fáj nekem jobban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért fáj nekem jobban?

Figyelt kérdés
Volt egy srác, akivel sokat beszélgettünk, aztán összejöttünk, de párszor annyira bunkó volt velem, hogy pár napig nem akartam vele találkozni. Ő ezt szakításnak vette, de írtam hogy csak egy kis idő kell, erre azt mondta oké, vár. 2 nap múlva ráírtam, de még mindig haragudtam rá, ezért nem voltam vele kedves, csak megkérdeztem mit csinált előző nap, stb, szóval nem voltam bunkó, csak úgy beszéltem vele mintha csak egy ismerős lenne. Ezután végülis azt beszéltük meg, hogy folytatjuk, de onnantól éreztem rajta, hogy más, nem volt már lelkes, nem keresett olyan sokat mint előtte. Így nem láttam értelmét az egésznek, ezért végül addig kérdezgettem ezzel kapcsolatban, hogy már csesztetésnek vette és megunta.. aztán egyszercsak nem írt, én se neki. Én őt közömbösnek látom, viszont nekem fáj ez az egész.. de mért? Hisz ő volt bunkó az elején, én voltam az, aki elbizonytalanodott benne.. csak az egóm csinálja ezt? Rossz, és én szeretném ha minden olyan lenne mint volt.. de úgy látom ennek vége..
aug. 31. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
51%

Sajnálom!

Igazából a leírtak alapján szerintem el kellene engedned ezt az embert láthatólag teljesen elhanyagolja az érzelmi igényeidet. Senkivel nem lehetsz bunkó, a tisztelet mindenkinek jár, de ha az ember elvileg még szeret is akkor pláne nem kellene annak lenni. A szeretet és a bunkóság nem fér össze, a legtöbb kapcsolatban vannak olyan pillanatok, amikor a hátad közepére nem kívánod a másikat, de meghallgatod, mert szereted (nekem ez a sportról vagy az autójáról való monológok szoktak lenni, de cserébe én ugyanilyeneket tartok a random mániáimról, olvasmányaimról stb.). Jogod van az érzelmeidhez, ahogy látszik őt nem viseli meg érzelmileg a dolog, mert nem rak bele igazán. Szerintem ne vesztegesd olyanra az idődet, aki nem foglalkozik veled, mert ennek hosszú távon semmi jövője (vagy nagy szenvedést okoz majd neked). Gyászold meg, aztán engedd is el!

aug. 31. 16:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen igazad van, egy ideig túl is voltam rajta úgy éreztem, de most megint rossz.. kb 2 hete, hogy egyáltalán nem beszélünk, és előtte 2-3 hétig volt ez, hogy kibékültünk, csak már nem volt olyan szerelmes mint előtte. Tudom hogy el kell felejtenem, csak most kicsit nehéz, mert átverve érzem magam, azt mondta szeret, szerelmes, fontos vagyok stb.. ha ez igaz lett volna, akkor hogy múlik el ilyen hirtelen..? Akkor nem volt igaz..? Ilyesmi jár az agyamban.. azért is írtam le ide, hátha így könnyebb lesz valahogy túllenni rajta..
aug. 31. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha valaki már a kapcsolat elején bunkó, arra nem érdemes az idődet vesztegetni, mert csak egyre rosszabb lesz.

Tudod, azt mondják, ne arra figyelj, mit mond, hanem arra, mit tesz. Ha a szavai és a tettei nincsenek összhangban, akkor vagy nem szeret, vagy vmi súlyos személyiségzavara van. Mindkét esetben jobban jársz, ha hagyod köddé válni.

aug. 31. 16:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen biztos hogy vannak gyerekkori traumái, mesélt is róla. De mivel nekem is akad, gondoltam megértjük egymást.. dehát nála úgy tűnik ez volt túl komoly.
aug. 31. 17:08
 5/7 A kérdező kommentje:
*ez nem volt túl komoly
aug. 31. 17:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, mivel kapcsolatban volt az illető bunkó? És biztos hogy nem volt előzménye, amin besértődött és bunkózott? Nem azért kérdezem hogy belédálljak, csak próbálok rámutatni a helyzetre egy esetleges másik aspektusból is. Bár valószínű ez már csak a tanulságokra lesz elég utólag, hiszen én úgy látom mindketten alaposan kivettétek a részeteket, hogy a kapcsolat végül tropára menjen. Persze ez két traumatizált embernél előfordul, szóval ne is ostorozd magad túlzottan. Szerintem a legfontosabb az lenne hogy okulni és tanulni az esetből, ha már ez történt. És akkor legközelebb talán már megelőzhető a baj.
aug. 31. 20:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Ott volt bunkó, hogy amikor még nem jöttünk össze, de már látszott hogy tetszünk egymásnak, akkor ő a szemem előtt flörtölt egy csajjal. Nem is flört volt csak, odament hozzá és elkezdett vele ismerkedni, stb. Ez nekem nagyon rossz volt, és ezt megkoronázta azzal, hogy nem értett meg, szerinte ilyet lehet, hisz még nem voltunk együtt. Oké, hogy nem kellett volna utána összejönnöm vele, de adtam egy esélyt, viszont ezután nem annyira tudtam benne megbízni, erre én is akkor jöttem csak rá, emiatt is voltak konfliktusok. Nem tartott sokáig az egész, csak pár hétig, de ezt leszámítva egyébként kedves volt és minden oké volt.
szept. 1. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!