Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normalis hogy vele fantazialok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis hogy vele fantazialok?

Figyelt kérdés
2 honapja szakitottunk az exemmel. Osszetort, de nem banom mert nem mukodott es nem szeretett mar. Meg mindig faj, de kulonosebben mar nem hianyzik...de a szexualis fantaziaimban meg mindig o szerepel... Ez normalis?
2024. aug. 11. 22:02
 1/8 A kérdező kommentje:
24L
2024. aug. 11. 22:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az.
2024. aug. 11. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván érzelmileg kötődsz még.

Hogy ez normális-e? Nagyon nem mindegy a kontextus.

Az az infó hiányzik, hogy hány hónap után.

Mert egy hosszú kapcsolatban persze, évekig fájhat, han nagyon szerelmes voltál.

Ha ez egy röpke pár napos situationship volt, akkor kicsit betegesebb, túlzottan ragaszkodsz,

2024. aug. 11. 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó volt vele a szex?
2024. aug. 11. 22:27
 5/8 A kérdező kommentje:
7 honap... Talan annyira nem voltam szerelmes.. Igen, eleg jo volt a szex
2024. aug. 11. 22:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán belefér.

Nekem volt olyan is, akivel csak kavartam, alapjáraton nem volt semmilyen nagy szerelem közöttünk, ezt tisztáztuk is (talán ilyen friends with benefits volt, mert jól kijöttünk, de valahogy annyira mások voltunk, hogy tudtuk, hogy nincsen közös jövőnk). A szex viszont nagyon jó volt, kb ő volt az első akivel felszabadultan tudtam beszélni arról, hogy mik az igényeim. Évekkel később is volt néha, hogy rá gondoltam. Nem vágyakozva, inkább szép emlékként.

2024. aug. 11. 22:37
 7/8 anonim ***** válasza:
68%

Az.

Néha én is előveszem a telót és a volt nőim csöcsös meg punis se gges képeire, vagy velük való dugós videóimra kiverem.

Attól függetlenül, hogy Élőben szóba se állnék velük.

De egy boldog élvezetes pillanatot miért ne élnék át újra, meg újra?

2024. aug. 11. 22:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Neked normális. Nem vagy elég csalódott. Ehért van ez
2024. aug. 12. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!