Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis hogy vele fantazialok?

Nyilván érzelmileg kötődsz még.
Hogy ez normális-e? Nagyon nem mindegy a kontextus.
Az az infó hiányzik, hogy hány hónap után.
Mert egy hosszú kapcsolatban persze, évekig fájhat, han nagyon szerelmes voltál.
Ha ez egy röpke pár napos situationship volt, akkor kicsit betegesebb, túlzottan ragaszkodsz,

Szerintem simán belefér.
Nekem volt olyan is, akivel csak kavartam, alapjáraton nem volt semmilyen nagy szerelem közöttünk, ezt tisztáztuk is (talán ilyen friends with benefits volt, mert jól kijöttünk, de valahogy annyira mások voltunk, hogy tudtuk, hogy nincsen közös jövőnk). A szex viszont nagyon jó volt, kb ő volt az első akivel felszabadultan tudtam beszélni arról, hogy mik az igényeim. Évekkel később is volt néha, hogy rá gondoltam. Nem vágyakozva, inkább szép emlékként.

Az.
Néha én is előveszem a telót és a volt nőim csöcsös meg punis se gges képeire, vagy velük való dugós videóimra kiverem.
Attól függetlenül, hogy Élőben szóba se állnék velük.
De egy boldog élvezetes pillanatot miért ne élnék át újra, meg újra?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!