Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan ne menjek vissza soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne menjek vissza soha többé? Miért ilyen nehéz ez?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nagyon régóta vergődünk a barátommal, már bő egy éve nagyon rossz a viszonyunk. Szinte minden nap van valami, az utóbbi időben rengetegszer jöttem el tőle, de végül mindig visszamentem. Vagy ő állt neki hívogatni, vagy én bizonytalanodtam el, és felhívtam. Fogalmam sincs, miért. Rég külön kéne lennünk.

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy kérlek, adjatok tanácsot, hogyan kerüljem el ezt a helyzetet megint. Ha elgyengülök hívjam fel egy barátomat? Vagy mit kell tenni ilyenkor? Nagyon szeretném már ezt lezárni, nem is értem, miért nem tudtam még, és miért jön mindig ez az érzés.

aug. 8. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Majd lezárja ő ne strapáld magad.
aug. 8. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
34%
Ha rossz lenne,nem ereznetek ellenallhatatlan vagyat egymas irant. Ha kedvesseget akarok akkor beolvasok neki,pedig csak kevessegre vagyom. Erre kozben jottem ra. Szerintem ti is igy vagytok.
aug. 8. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Kapcsolatfüggő vagy, nincs önbecsülésed azért hagyod magad rángatni mint egy bábut.
aug. 8. 18:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Vágysz az időszakos jutalmazásra, mikor jó volt vele. Pont mint a függők, ez is egy függőség. Mikor fáj amiket tett veled ülj le és írj-írj, minden rosszat sorolj fel. Mikor elgyengülsz és keresnéd, vedd elő a lapot és figyelmeztesd magad, hogy ez ő valójában, csak eljátssza a jó fiút mikor éppen akar tőled valamit. Ha jó ember lenne sosem bántana. Ő bánt, majd eljátssza, hogy megbánta. Bábu vagy neki, ne legyél az.
aug. 8. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!